Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρεμιέρα με τεσσάρα

Νίκη με 4-1 για τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας με τον ΑΣ Λευκαδίων. Νίκη με 4-1 για τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας με τον ΑΣ Λευκαδίων.

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 4-1 του Α.Σ. Λευκαδίων στο πρώτο του φιλικό τεστ.

ΠΗΓΗ: apollon1981.gr

Δύο γκολ με πέναλτι ο Κατσίκης και από ένα Μανιάς και Χιντζίδης. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες έδινε υποσχέσεις για ένα ξεμούδιασμα στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης το απόγευμα του Σαββάτου 19 Αυγούστου.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία επικράτησε με 4-1 του Α.Σ. Λευκαδίων και άνοιξε την σειρά των φιλικών προετοιμασίας με νίκη. Ο Γιάννης Κατσίκης ευστόχησε δύο φορές από το σημείο του πέναλτι, ενώ τα άλλα δύο γκολ ήρθαν από τον Μανιά και τον Χιντζίδη που δημιούργησε πολλά προβλήματα με τις εκτελέσεις των στημένων, όπως και ο Γιάννης Κατσίκης.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

42’ οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Καραχάλιου.

44’ Μπαλιά του Διαμάντη στον κενό χώρο για τον Μανιά που μπαίνει στην περιοχή και ανοίγει το σκορ για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Λευκαδίων διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ.

50’ Ο Πετγαζλής δέχεται μαρκάρισμα στην περιοχή από τον Δεληζήση και ο Συμπεθέρης που εκτέλεσε το πέναλτι έκανε το 1-1.

62’ Σε εκτέλεση κόρνερ του Χιντζίδη η μπάλα χτυπά στο χέρι του Πετρίδη και ο διαιτητής δείχνει πέναλτι που εκτελεί εύστοχα ο Κατσίκης για το 2-1.

69’ Εκτέλεση φάουλ από τον Χιντζίδη με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

78’ Εκτέλεση φάουλ αυτή τη φορά από τον Κατσίκη με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γουρδουλίδης διώχνει την μπάλα με το χέρι. Νέο πέναλτι, νέα εκτέλεση από τον Κατσίκη και 4-1 για τον Απόλλωνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κοτταράς (31' Αθανασίου), Δημογιάννης, Κύργιας, Δεληζήσης, Κρουσταλέλης, Κωνσταντίνου, Αντωνόπουλος, Τσιλιγκίρης, Διαμάντης, Καραχάλιος, Μανιάς.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Αθανασίου (59' Μένιος), Χατζηζήσης, Ιασωνίδης, Δεληζήσης (70' Παπαδιώτης), Χιντζίδης, Ντουτσαρίδης, Τσεμπερίδης, Κατσίκης (81’ Σελμανάι), Διαμαντίδης, Τομαράς (79’ Κορώνης), Καραμαλίκης.

Α.Σ. ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ: Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντάκος, Κουβατσίδης, Πίτος, Πασχώνης, Μπρέγκου, Παπαδημητρίου, Σπυριδωνίδης, Συμπεθέρης, Πετρίδης, Καλαϊτζίδης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep