Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Βαλαώρας στον Απόλλωνα

Ο Βαγγέλης Βαλαώρας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Βαγγέλης Βαλαώρας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο 21χρονος επιθετικός Βαγγέλης Βαλαώρας από τον Πανηλειακό είναι το νέο πρόσωπο για τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Ο Βαγγέλης Βαλαώρας βρίσκεται ήδη στα Τρία Πέντε Πηγάδια με την αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης και αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ο 21χρονος επιθετικός είναι από τις εισηγήσεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Παύλου Μυροφορίδη και τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στον Πανηλειακό την τελευταία σεζόν. Ο 21χρονος επιθετικός είχε δοκιμαστεί στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας της ομάδας στη Ριζούπολη από τον Χριστόφορο Κόλα που δεν ήταν θετικός στην απόκτηση του.

Ο Βαγγέλης Βαλαώρας είναι ο γιος του παλιού ποδοσφαιριστή της Λάρισας Γιάννη Βαλαώρα. Πέρσι έκανε δέκα συμμετοχές με τον Πανηλειακό στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας χωρίς να σημειώσει γκολ. Ο Βαγγέλης Βαλαώρας έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΕΛ, συνέχισε στον ΑΟ Αμπελοκήπων, την ΑΕ Δήμου Νίκαιας και την Ελασσόνα πριν αγωνιστεί στον Πανηλειακό.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep