Η νίκη έφερε μεγαλύτερη γκρίνια

Η νίκη στην Πάτρα αντί για να ηρεμήσει τα πνεύματα στη Ριζούπολη καταφερε να δημιουργήσει ακόμη περισσότερα προβλήματα. 

 Αμέσως μετά τη νίκη άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο προεδρικό περιβάλλον "θυμήθηκαν" πως ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε ζητήσει την απομάκρυνση του Αργεντίνου Ιριτιέρ, ο οποίος σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης ύστερα από κλέψιμο που έκανε ο Βουό και ασίστ του Ιβοριανού στον Αργεντίνο, ο οποίος είχε εύκολο έργο να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. 

Η αλήθεια έιναι πως η απομάκρυνση του Ιριτιέρ είχε ζητηθεί μετά επιτάσεως εδώ και 1,5 μήνα ύστερα απο επιθυμία της διοίκησης στην οποία συναίνεσε και ο προπονητής με τη λογική πως ο Αργεντίνος δεν είχε καταφέρει να προσαρμοστεί και έβγαζε πολλούς τραυματισμούς. Οι ίδιοι όμως που ζητούσαν την απομάκρυσνη του Ιριτιέρ, θυμήθηκαν με αφορμή το γκολ να ξεθάψουν την υπόθεση για να προσθέσουν ένα ακόμη επεισόδιο στην ταραγμένη ήδη σχέση της διοίκησης με τον Νικο Παπαδόπουλο. Το γυαλί έχει ραγίσει ανάμεσα στις δύο πλευρές και το ουσιαστικό αγκάθι για τη διακοπή της συνεργασίας αποτελεί η αποζημίωση του Έλληνα τεχνικού.

Η νίκη εκτός έδρας εναντίον της Παναχαικής δυσκόλεψε την υπόθεση "έξοδος" του Παπαδόπουλου, και για το λόγο αυτό επιστρατεύτηκαν άλλου είδους μηχανισμοί για να συντηρήσουν το κακό κλίμα στη Ριζούπολη. Έτσι προέκυψαν οι στοχευμένες διαρροές για τον Ιριτιέρ και τον Παπαδόπουλο. Οι ίδιοι βέβαια κύκλοι "ξέχασαν" να πουν για την μαύρη λίστα της διοίκησης, στην οποία βρίσκονται ποδοσφαιριστές που έβαλαν γκολ, έκαναν σωτήριες αποκρούσεις, έκαναν τα περισσότερα κλεψίματα στον αγώνα και έδωσαν ασίστ για να μπει το γκολ του Ιριτιέρ. Και ο νοών νοείται.

Last modified onΚυριακή, 22 Δεκέμβριος 2019 14:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep