Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρώτα οι ανανεώσεις

Ο Δημήτρης Διαμάντης ανανένεται να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Απόλλωνα, όπως και οι Σπύρος Δημογιάννης και Σίμος Μένιος που συμφώνησαν με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Παύλο Μυροφορίδη. Ο Δημήτρης Διαμάντης ανανένεται να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Απόλλωνα, όπως και οι Σπύρος Δημογιάννης και Σίμος Μένιος που συμφώνησαν με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Παύλο Μυροφορίδη.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης προχωρούν πρώτα με τις ανανεώσεις των συμβολαίων, οι οποίες αναμένεται να έχουν τελειώσει και τυπικά μέχρι την Τετάρτη.

Ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης έχει πιάσει δουλειά και αναμένεται να τελειώσει με τις ανανεώσεις των συμβολαίων και έπειτα να αρχίσει τις επαφές με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα. Ο Δημήτρης Διαμάντης που έφτασε κοντά στην συμφωνία με την Γλυφάδα για να συνεχίσει την καριέρα του δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο και οι εξελίξεις στην «ελαφρά ταξιαρχία» τον έφεραν πάλι στο ρόστερ της ομάδας. Η ανανέωση του συμβολαίου με τον 33χρονο μέσο αναμένεται να ανκοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Το ίδιο συνέβη και με τον 20χρονο αμυντικό Σπύρο Δημογιάννη και 21χρονο τερματοφύλακα Σίμο Μένιο που έχουν συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας τους και αναμένεται η υπογραφή των συμβολαίων για να ανακοινωθούν και επίσημα. Ο προπονητής της ομάδας Χριστόφορος Κόλα και ο τεχνικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης προσπαθούν να έχουν στο ρόστερ όσους περισσότερους ποδοσφαιριστές γίνεται μέχρι τις 30 Ιουλίου που πιθανότατα θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.

Last modified onΤρίτη, 24 Ιούλιος 2012 10:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep