Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάλι από την αρχή

Η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα θα κρίνει τελικά την επόμενη ημέρα για την ΠΑΕ και τι θα πράξει τόσο ο μεγαλομέτοχος Σταμάτης Βελλής, όσο και οι Ιταλοί που ήθελαν να "επενδύσουν" σε μια ομάδα της Ελλάδας. Η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα θα κρίνει τελικά την επόμενη ημέρα για την ΠΑΕ και τι θα πράξει τόσο ο μεγαλομέτοχος Σταμάτης Βελλής, όσο και οι Ιταλοί που ήθελαν να "επενδύσουν" σε μια ομάδα της Ελλάδας.

Στον Απόλλωνα η πρόταση για την συνεργασία με τους Ιταλούς σταμάτησε στη συνέλευση της «Αναγέννησης», που είναι μια κίνηση φίλων της ομάδας της Ριζούπολης.

Τις τελευταίες ημέρες στον Απόλλωνα Σμύρνης διαφαινόταν πως είχαν φτάσει στα όρια της λύσης του προβλήματος της επόμενης ημέρας στο διοικητικό κομμάτι της ομάδας. Η πρόταση των Ιταλών επενδυτών είχε περάσει από τον μεγαλομέτοχο Σταμάτη Βελλή και ο Ερασιτέχνης είχε κάνει πίσω στο θέμα της αποδοχής των μετοχών ώστε να «τρέξει» την ομάδα.

Το πλάνο έλεγε πως ο προϋπολογισμός θα μπορούσε να καλυφθεί με τις χορηγίες των Ιταλών, την συμβολή του Σταμάτη Βελλή και τα έσοδα που θα είχε η ομάδα από τους κεντρικούς χορηγούς του πρωταθλήματος. Μάλιστα είχε προγραμματιστεί και Εκτακτη Γενική Συνέλευση για την Δευτέρα 23 Ιουλίου, όπου ο Ερασιτέχνης θα έπαιρνε πίσω την απόφαση για την μη αποδοχή των μετοχών της ΠΑΕ.

Στην συγκέντρωση της «Αναγέννησης» που είναι μια κίνηση ανθρώπων του Απόλλωνα Σμύρνης υπήρξαν πολλές αντιδράσεις και εκφράστηκαν αντιρρήσεις για το πέρασμα στην επόμενη μέρα και τον ρόλο των Ιταλών. Επειδή ο χρόνος πιέζει, τόσο για τα θέματα οργάνωσης της ομάδας, του ρόστερ και της προετοιμασίας ο Αντώνης Δρακόπουλος είχε αναλάβει άτυπα τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας στο αγωνιστικό κομμάτι και αυτό ήταν ακόμη ένα σημείο διαφωνίας.

Το συμπέρασμα από αυτή την συγκέντρωση δεν ήταν σαφές, αλλά οι αντιδράσεις ήταν άμεσες. Πάτησαν αμέσως παύση σε όλες τις ενέργειες, οι συζητήσεις πλέον γίνονται από την αρχή και ο Αντώνης Δρακόπουλους που είναι ο άνθρωπος που είχε τις επαφές με τους Ιταλούς έχει κλείσει τα μπλοκάκια με τις σημειώσεις και τον σχεδιασμό της ομάδας.

Αυτή η εξέλιξη δεν σημαίνει απαραίτητα και ματαίωση της συνεργασίας με τους Ιταλούς, οι οποίοι λειτούργησαν ως χορηγοί της ομάδας με προοπτική αντισταθμίσματος με έσοδα από πωλήσεις ποδοσφαιριστών, ή αύξησης των εσόδων της ομάδας μέσα από επιτυχίες ή πιθανή άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις και φυσικά πλέον η Εκτακτη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη την Δευτέρα θα είναι σαφώς πιο κρίσιμη από όσα έμοιαζε να είναι.

Last modified onΠέμπτη, 19 Ιούλιος 2012 19:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep