Κλεισμένοι τρεις, μένουν οι ανακοινώσεις

Οι Κούρος, Βαλλιάνος και Ζαρόπουλος τα έχουν βρει με τον Απόλλωνα Σμύρνης και μένουν οι ανακοινώσεις.

Λύθηκε το μεγάλο θέμα του γηπεδικού και πλέον μπορεί να προχωρήσει κανονικά ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στην νέα συνάντηση στο γήπεδο της Ριζούπολης την Τετάρτη (14/06) η ΠΑΕ τα βρήκε με τον Ερασιτέχνη και έπεσαν οι υπογραφές στο συμφωνητικό πενταετούς διάρκειας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Έτσι, οι «κυανόλευκοι» στρέφουν πλέον την προσοχή στα υπόλοιπα θέματα της ομάδας αναφορικά με την ενίσχυση του νέου ρόστερ ενόψει της Super League.

Ο Αλέξανδρος Κούρος, που την περσινή σεζόν κατέγραψε 30 συμμετοχές και 2 γκολ με τον Ηρακλή, ο Βασίλης Βαλλιάνος που είχε 26 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΟΦΗ, και ο Μιχάλης Ζαρόπουλος, που άνηκε στην Ξάνθη τα τελευταία χρόνια, έχουν ήδη δώσει τα χέρια με τους ιθύνοντες και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας τους με την ομάδα.

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο, δεν θα μείνουν εκεί και συνεχίζουν τις επαφές τους και με άλλους υποψήφιους παίκτες. Ονόματα όπως μεταξύ άλλων οι Τσόρι Ντομίνγκες, Εστέμπαν Καμπιάσο και Σεμπάστιαν Λέτο έχουν προταθεί και εξετάζονται από τους «κυανόλευκους», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και θα προχωρήσουν οι περιπτώσεις τους.

Last modified onΤετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 22:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep