«Πλάθεται... παραμυθάκι»

Ο Παύλος Μυροφορίδης χαρακτήρισε τον Απόλλωνα καλύτερο και πιο... τυχερό, ενώ δεν θεωρεί πως θα προβιβαστεί 3η ομάδα.

Στο αθλητικό Metropolis φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα, Παύλος Μυροφορίδης και μίλησε για την επιτυχία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και την... τύχη που είχε απέναντι στον Άρη. Αναφέρθηκε στο ρόστερ... Super League των «κίτρινων», απάντησε αν θα ήθελε στην ομάδα του τον Τζιμπούρ και εκτίμησε ότι δεν θα ανέβει 3η ομάδα. Αναλυτικά είπε:

Για το αν ήταν καλύτερες ομάδες, Απόλλων και Λαμία και πήραν την άνοδο:

«Οι δύο ομάδες ήταν πιο σταθερές και πιο τυχερές. Όταν κερδίζεις πέντε ματς μετά το 90', για τη δική μου ομάδα μιλάω, ήσουν πιο τυχερός. Προκαλείς την τύχη σου και τα κατάφερες».

Για το μειονέκτημα του Αρη:

«Αυτό το ξέρουν στον Άρη. Δεν έκανε κάτι λάθος. Όταν Απόλλων κέρδιζε με τύχη μετά το 90' και ο Αρης δεν το έκανε, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Όταν ο Αρης έπρεπε να κερδίζει 0-2 στο ημίχρονο στην Καλλιθέα και έχασε τρώγοντας γκολ από ένα παίκτη που δεν ξανασκόραρε στο πρωτάθλημα,δεν είναι θέμα τύχης».

Για το αν το μπάτζετ του Αρη ήταν το μεγαλύτερο της κατηγορίας:

«Λογικά ναι. Οι παίκτες του Αρη ήταν παιδιά που αν ήταν στη Σούπερ Λιγκ μπορεί να ήταν σε καλύτερη θέση από τις 6, 7 πρώτες. Μην τα ισοπεδώσουμε όλα. Είναι κακό να μηδενίζεις προσπάθειες. Και ο Άρης έκανε την προσπάθειά του και όποιος το μηδενίζει κάνει έγκλημα. Το καλοκαίρι είχα κάνει δήλωση και είπα ότι σέβομαι τον Αρη και τον ΟΦΗ, γιατί είναι τα βαριά χαρτιά της κατηγορίας και ο Απόλλων μαζί τους.

Το σημαντικό είναι ότι αν δεν παίζεις με τους καλύτερους δεν ξέρεις αν είσαι ο καλύτερος. Εμείς κάναμε μια χρονιά, παίζοντας με τους καλύτερους και αποδείξαμε ότι είμαστε οι καλύτεροι. Τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάλα, ποδόσφαιρο παίζεις μέσα το γήπεδο. Το υλικό του Αρη ήταν εξαιρετικό. Όλα είναι σχετικά στο ποδόσφαιρο. Είναι και θέμα τύχης.

Δείξτε μου ποια ομάδα δεν θα ήθελε τον Τζιμπούρ, μην γελιόμαστε. Όταν παίρνεις τον Τζιμπούρ, τον παίρνεις για να σου παίξει. Αν ήξεραν ότι δεν θα παίξει δεν θα τον έπαιρναν, δεν ήταν παλαβοί αυτοί που τον απέκτησαν. Δεν γίνεται να φταίνε μόνο αυτοί που πληρώνουν. Φταίει στον Απόλλωνα ο Μονεμβασιώτης αν ο Μυροφορίδης κοιμάται όρθιος και πήγε και πήρε επτά δεξιά μπακ; Εμπιστεύτηκε ο Μονεμβασιώτης τον Μυροφορίδη και ο Μυροφορίδης έκανε έγκλημα. Αυτοί που πληρώνουν είναι και λίγοι. Πρέπει να υπάρχει ηρεμία, να μην παίζεις με την τύχη κανενός.

Αν τον Τζιμπούρ τον επέλεξε ο Καρυπίδης τότε έκανε λάθος. Όμως θα έπρεπε να αντιδράσει ο προπονητής αν δεν τον ήθελε. Εγώ θα του έκανα εξετάσεις και ό,τι έπρεπε να γίνει και αν ήταν υγιής φυσικά και θα τον ήθελα, τρελός είμαι να μην τον θέλω; Τον υγιή Τζιμπούρ όμως».

Για το αν πιστεύει ότι θα ανέβει ο 3ος στη Super League:

«Δεν νομίζω, γιατί όπως πλάθεται το παραμυθάκι κάθε χρόνο, το πλάθουν κάθε χρόνο όπως τους βολεύει. Οπότε όποιος μιλήσει γι' υτό θα εκτεθεί. Ξεκινάει ένα πρωτάθλημα και δεν ξέρεις την διοργάνωση. Δεν ξέρεις ποιος θα ανέβει, ποιος θα πέσει, αν είναι παράνομος ο ένας ή ο άλλος».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 22 Μάιος 2017 18:04

1 comment

  • ΡΑΨΟΘΕΟΘΩΡΟΣ Ορέστης
    ΡΑΨΟΘΕΟΘΩΡΟΣ Ορέστης Δευτέρα, 22 Μάιος 2017 20:05 Comment Link

    ΘΕΩΡΩ ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ-Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΡΕΧΟΥΣΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ANAΦΕΡΕΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ [ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ], ΟΤΙ, "ΕΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΔΕΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΕΙ, ΤΟΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η 3-η ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE, ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ ΑΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΔΕΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΕΙ, ΤΟΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η 4-η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE. AΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗ FOOTBALL LEAGUE, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΚΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ Η ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ SUPER LEAGUE. ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ; ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΒΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ, ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ-ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep