Επεισοδιακή αποχώρηση

Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης δεν τοποθετήθηκε επίσημα για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον ΟΦΗ.

Η διεύρυνση του αήττητου σερί του Απόλλωνα Σμύρνης ήρθε με επεισοδιακό τρόπο στο «Γεντί Κουλέ». Οι «κυανόλευκοι» έφεραν το ματς στα ίσα με ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Αλμπάνης, ενώ μετά το φινάλε υπήρξε μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές έμειναν για αρκετή ώρα στο χορτάρι, μη μπορώντας να φτάσουν στη φυσούνα και ενώ μία διμοιρία των ΜΑΤ υπήρχε εκεί για να τους προστατεύσει.

Η οργή των οπαδών των γηπεδούχων δεν επέτρεπε στους ποδοσφαιριστές της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» να φτάσουν στα αποδυτήρια, κάτι που έγινε αρκετή ώρα αργότερα, σε δύο δόσεις και συνοδεία ρίψης αντικειμένων. Μάλιστα, για να φτάσουν τα μέλη της αποστολής στο αεροδρόμιο χρειάστηκε η συνοδεία της Αστυνομίας, αφού λίγο έλειψε να χαθεί και η πτήση για την Αθήνα.

Σε ό,τι αφορά στη διαιτησία, η ΠΑΕ δεν θέλησε να τοποθετηθεί επίσημα για όσα έγιναν. Στη Ριζούπολη, πάντως, στέκονταν στη φάση του 15' και σημείωναν ότι ο ΟΦΗ έπρεπε να παίζει με 10 παίκτες από το 15' λόγω της αγκωνιάς του Μπόατενγκ στον Μπαρτολίνι και ενώ λίγο νωρίτερα είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα ο Ομπόντο για τον ίδιο λόγο.

Την Κυριακή (30/04) δόθηκε ρεπό και το θετικό για τον Άκη Μάντζιο είναι ότι η προετοιμασία ενόψει Λαμίας θα ξεκινήσει χωρίς απουσίες. Προβλήματα με κάρτες ή τραυματισμούς δεν προέκυψαν από τον αγώνα στο «Γεντί Κουλέ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 30 Απρίλιος 2017 14:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep