Τα εισιτήρια με Κισσαμικό

Από 5 έως και 15 ευρώ θα κοστίσουν τα εισιτήρια για το κυριακάτικο (09/04, 16:00) παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ανήμερα της κυριακάτικης (09/04) αναμέτρησης με τον Κισσαμικό θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια για το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, όπως ενημέρωσε το Σάββατο (08/04) η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Οι τιμές, που θα ισχύσουν είναι από 5 έως και 15 ευρώ, με τη διοίκηση του συλλόγου να ενημερώνει τους φιλάθλους ότι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τις 13:00 από τα εκδοτήρια του «Γεώργιος Καμάρας». Οι φίλοι του Κισσαμικού θα φιλοξενηθούν στη θύρα 6. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Κισσαμικό, (Κυριακή, 9/4/2017, 16:00) για την 25η αγωνιστική ημέρα, του πρωταθλήματος της Football League, στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 13:00. Οι φίλοι του Κισσαμικού που θα βρεθούν μεμονωμένα στο γήπεδο θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 6. Εκδοτήριο εισιτήριων θα λειτουργεί στη Θύρα 4 (τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ). Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας.

Τιμές εισιτηρίων

 Θύρα     Κανονικό     Μειωμένο*
 Θύρα Ε (Κεντρική)     15 ευρώ     -
 Θύρα 1Α     10 ευρώ     -
 Θύρα 1B     10 ευρώ     -
 Θύρα 2Α     10 ευρώ     -
 Θύρα 3     -     5 ευρώ
 Θύρα 6 (Φιλοξενούμενοι)     10 ευρώ     -

* Μειωμένα εισιτήρια διατίθενται σε: Μαθητές, Φοιτητές, Στρατιώτες και Ανέργους με την επίδειξη των απαραίτητων ταυτοτήτων και καρτών. Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης θα γίνεται από τη Θύρα 1. Εκδοτήριο εισιτηρίων για τους φίλους του Απόλλωνα θα λειτουργήσει στην είσοδο της Θύρας 1. Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου».

Last modified onΣάββατο, 08 Απρίλιος 2017 13:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep