Δεν φοβούνται το 13

Στον Απόλλωνα θέλουν να πιάσουν…13αρι απέναντι στον Κισσαμικό

Ως γνωστόν, ο αριθμός «13» θεωρείται γρουσούζικος για τους προληπτικούς. Στον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως, προτιμούν να αποφεύγουν τις προλήψεις, ειδικά ενόψει του αγώνα της Κυριακής (09/04, 16:00), απέναντι στον Κισσαμικό, όπου και η ομάδα του Άκη Μάντζιου ψάχνει το…. 13αρι, καθώς παραμένει αήττητη εδώ και 12 εντός έδρας αναμετρήσεις, για το φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» φέτος θυμίζει περισσότερο… βαρύ πυροβολικό, καθώς σκορπά τον… τρόμο σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται, εντός και εκτός έδρας, όντας, όχι μόνο πρωτοπόρος, αλλά και αήττητη μετά από 24 αγωνιστικές.

Το παιχνίδι του «Γιώργος Καμάρας» απέναντι στον Κισσαμικό, είναι το 13ο φετινό στην Ριζούπολη, για το πρωτάθλημα. Στα προηγούμενα 12, οι «κυανόλευκοι» μετρούν εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες με Αγροτικό Αστέρα (0-0), ΟΦΗ (0-0) και Άρη (2-2). Μάλιστα, το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ήταν και το μοναδικό στο οποίο το αήττητο του Απόλλωνα κινδύνεψε στον μέγιστο βαθμό, καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από νωρίς με 0-2 (14’ Ίλιτς, 32’ Ντούνης) και χρειάστηκε η αντεπίθεση διαρκείας στο β’ μέρος και το γκολ του Ντάσιου στις καθυστερήσεις (προηγήθηκε το 1-2 από τον Αλμπάνη στο 53’), για να διατηρήσει το αήττητο του.

Τέλος καλό, όλα καλά, όμως, για την «ελαφρά ταξιαρχία», που μετά από αυτό το 2-2 με τον Άρη, μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες, τις οποίες και φιλοδοξεί να αυξήσει, απέναντι σε έναν Κισσαμικό που αγνοεί την χαρά της εκτός έδρας νίκης από τις 18/12/16 και το  0-1 της Καρδίτσας, απέναντι στην τοπική Αναγέννηση.

Last modified onΠέμπτη, 06 Απρίλιος 2017 11:29

1 comment

  • Ριζος
    Ριζος Πέμπτη, 06 Απρίλιος 2017 12:19 Comment Link

    Η πρώτη θα καταλήξουν Τρίτη.
    Στα ντέρμπι θα αρχησει να γλιστρα η Μασχα του απολλων Σμύρνης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep