«Σημαντική και δίκαιη»

Το θέμα της διαχείρισης των αγώνων και των ποδοσφαιριστών έθεσε μετά το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Άκης Μάντζιος.

Μετά τη νίκη (2-0) απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο τεχνικός του Απόλλωνα, Άκης Μάντζιος στάθηκε στη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών που έπαιξαν μετά από καιρό και χαρακτήρισε την επικράτηση σημαντική και δίκαιη. Αναλυτικά είπε:

«Θεωρώ ότι κάναμε μια σημαντική και δίκαιη νίκη. Πιστεύω ότι μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Είχαμε ενέργεια, πάθος και ανοίξαμε το σκορ νωρίς. Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Σκοράραμε νωρίς που έκανε πιο εύκολο το έργο μας σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.

Συνεχίζουμε, γιατί έχουμε μπει σε μία εβδομάδα με τρία παιχνίδια και έχουμε ένα δύσκολο ματς την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να διαχειριστούμε τα ματς και τους παίκτες μας, που έπαιξαν μετά από πάρα πολύ καιρό όπως είναι ο Χρήστος (Τζάνης), ο Περογαμβράκης, ο Ομπόντο, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από τα παιδιά.

Συγχαρητήρια στον κόσμο. Ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε. Συγχαρητήρια και στην Αναγέννηση. Έπαιξε ανοικτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες. Μια ομάδα καλή που την αδικεί η βαθμολογική της θέση».

Last modified onΣάββατο, 18 Μάρτιος 2017 18:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep