Μόνο νίκη με ΟΦΗ

Μοναδικό πρόβλημα ο Χιώτης για τον Απόλλωνα ενόψει ΟΦΗ

Αποδείξεις… ανόδου θέλει να δώσει ο Απόλλων Σμύρνης στο δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης (18/1, 15:00) με τον ΟΦΗ στη Ριζούπολη. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή και να αφήσουν εκτός τροχιάς ανόδου έναν εκ των διεκδικητών της.

Ο Άκης Μάντζιος είναι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, αλλά το ματς με τον ΟΦΗ κρύβει δυσκολίες και γι’ αυτό ζήτησε συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό. Ο Διονύσης Χιώτης έχει υποστεί θλάση κι έχει τεθεί νοκ άουτ για το παιχνίδι, ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουν ραντεβού στο γήπεδο πριν το ματς και ο Μάντζιος θα ανακοινώσει την 18άδα λίγο πριν τη σέντρα.

Παράλληλα, ο Απόλλων εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ:

«Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΟΦΗ, (Τετάρτη, 18/1/2017, 15:00) για την 11η αγωνιστική ημέρα, του πρωταθλήματος της Football League, στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 13:00. Οι φίλοι του ΟΦΗ που θα βρεθούν μεμονωμένα στο γήπεδο θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 6. Εκδοτήριο εισιτήριων θα λειτουργεί στη Θύρα 4 (τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ).

Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας.

Τιμές εισιτηρίων

Θύρα
Κανονικό Μειωμένο*
Θύρα Ε (Κεντρική) 15 ευρώ -
Θύρα 1Α 10 ευρώ -
Θύρα 1B 10 ευρώ -
Θύρα 2Α 10 ευρώ -
Θύρα 3 - 5 ευρώ
Θύρα 6 (Φιλοξενούμενοι) 10 ευρώ -

* Μειωμένα εισιτήρια διατίθενται σε: Μαθητές, Φοιτητές, Στρατιώτες και Ανέργους με την επίδειξη των απαραίτητων ταυτοτήτων και καρτών.

Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης θα γίνεται από τη Θύρα 1».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep