Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 991

Η αναγέννηση του Πετρόπουλου

Του πάει η Ριζούπολη του Πετρόπουλου, δείχνοντας αναγεννημένος στα τελευταία παιχνίδια του Απόλλωνα

Τον καλό του εαυτό βρήκε στα τελευταία παιχνίδια του Απόλλωνα Σμύρνης ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο 31χρονος επιθετικός έχει πετύχει τέσσερα γκολ σε τρία παιχνίδια, τα οποία έχουν αποδειχτεί και νικηφόρα, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να είναι πρώτη και αήττητη στη Football League.

Ο «Πετρο-γκολ» άργησε να πάρει μπροστά, καθώς αποκτήθηκε το καλοκαίρι, αλλά δεν είχε κάνει προετοιμασία. Του δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος να βρει τα πατήματά του και έκανε την πρώτη του εμφάνιση τον Δεκέμβριο. Στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα έπαιξε για επτά λεπτά, ενώ αγωνίστηκε ως βασικός κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

Στα επόμενα παιχνίδια με Πανσερραϊκό, Κισσαμικό και Αχαρναϊκό έδειξε την αξία του, σκοράροντας τέσσερις φορές. Και αποδεικνύεται πως του πάει η Ριζούπολη, καθώς στην προηγούμενη θητεία του στον Απόλλωνα το 2013-14 είχε κάνει την πιο παραγωγική του σεζόν, με 12 γκολ, και πλέον έχει βάλει τις βάσεις για μια εξίσου παραγωγική χρονιά.

Η αιτία της φόρμας του Πετρόπουλου δεν είναι μόνο αγωνιστική, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει πατέρας, γι’ αυτό πανηγύρισε κόντρα στον Αχαρναϊκό, βάζοντας την μπάλα κάτω από τη φανέλα του…

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep