«Αδιάλλακτος Ερασιτέχνης»

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης διέψευσε ότι είναι κοντά στην επιστροφή της στη Ριζούπολη.

Καμία απολύτως πρόοδος δεν υπάρχει, σύμφωνα με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, στις διαπραγματεύσεις με τον ΓΣ για την επιστροφή στη Ριζούπολη. Οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση και σημείωσαν ότι παρά την προσπάθεια της Λέσχης Φίλων Απόλλωνα «Ελαφρά Ταξιαρχία», αλλά και μεμονωμένων φιλάθλων, το αποτέλεσμα παραμένει εξαιρετικά αρνητικό, ενώ σημείωσαν ότι ο μόνος τρόπος επιστροφής, όταν χρειάζονται το γήπεδο, είναι να υποκύπτουν στις απαιτήσεις του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ανέφερε:

«Στον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο η ομάδα μας κατόρθωσε οριακά να αγωνιστεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Το πρόβλημα που προέκυψε ήταν ότι το ίδιο Σαββατοκύριακο στο ίδιο γήπεδο θα έπρεπε να διεξαχθεί και ο αγώνας του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό. Έτσι, λοιπόν, αφού ξεπεράστηκε το πρόβλημα, η ομάδα αγωνίστηκε με επιτυχία στο φιλόξενο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Στο γήπεδο παρευρέθηκαν αρκετοί Απολλωνιστές, τους οποίους οφείλουμε να ευχαριστήσουμε που βρέθηκαν κοντά στην ομάδα και την ενίσχυσαν.

Σε αυτό το σημείο, θέλουμε να υπενθυμίσουμε, ότι πριν από λίγους μήνες είχαμε κάνει ανοικτή πρόταση προς τους φιλάθλους μας στην οποία αναφέραμε τι προσφέρουμε προκειμένου να εξασφαλίσουμε συμφωνία για να μπορεί να αγωνίζεται η ομάδα μας στη Ριζούπολη.

Σήμερα, μετά από τόσους μήνες η ΠΑΕ Απόλλων έχει συμφωνία να αγωνίζεται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόοδος που να αφορά τη συμφωνία με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα για το γήπεδο της Ριζούπολης. Αναμέναμε από τους φιλάθλους μας, τους οργανωμένους και μη, να αναλάβουν πρωτοβουλία και να υπάρξει τελικά συμφωνία με τον αδιάλλακτο, κατά τη δική μας εκτίμηση, Ερασιτέχνη Απόλλωνα.

Εκτιμούμε την προσπάθεια που έχει καταβληθεί από τη Λέσχη Φίλων Απόλλωνα «Ελαφρά Ταξιαρχία» και τους άλλους μεμονωμένους φίλους της ομάδας μας, αλλά το αποτέλεσμα που έχουμε σήμερα παραμένει εξαιρετικά αρνητικό.

Διαψεύδουμε διάφορα δημοσιεύματα, τα οποία παρουσιάζουν ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία για το γήπεδο. Δεν υπάρχει καμία προσέγγιση, η ομάδα εξακολουθεί να είναι εκτός της Ριζούπολης και ο μόνος τρόπος για να αγωνιζόμαστε, όταν χρειαζόμαστε το γήπεδο, είναι να υποκύπτουμε στις απαιτήσεις του Ερασιτέχνη Απόλλωνα.

Η παθητική στάση και ουδετερότητα κάποιων Απολλωνιστών δεν βοηθά στην μεγάλη προσπάθεια (οικονομική και οργανωτική) που γίνεται από την Διοίκηση της ΠΑΕ, προκειμένου η ιστορική ομάδα μας να μπορέσει να αποκαταστήσει το όνομά της στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς σε συγκεκριμένα κρίσιμα ζητήματα, όπως αυτό του γηπέδου, απαιτείται συλλογική προσπάθεια και δεν αρκεί η προσπάθεια του ενός μέρους».

Last modified onΤρίτη, 29 Νοέμβριος 2016 14:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep