Τίτλοι τέλους με Βάντερσον!

Ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον αποτελεί παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Συνάντηση με τη διοίκηση του Απόλλωνα είχε την Πέμπτη (25/08) ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήθελε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Βραζιλιάνου, δηλαδή αν θα λυνόταν η συνεργασία των δύο πλευρών ή θα δινόταν δανεικός. Και τελικά αποφασίστηκε το διαζύγιο.

Ο 22χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» από το 2014. Τη σεζόν 2014-15 είχε απολογισμό 26 ματς και 2 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ στο Κύπελλο κατέγραψε 8 συμμετοχές και σκόραρε μία φορά. Πέρυσι ο Βραζιλιάνος είχε πιο παραγωγική χρονιά (28 ματς, 9 γκολ στο πρωτάθλημα). Ωστόσο, απασχόλησε περισσότερο με την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά.

Ήταν εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας, όμως ακολούθησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας στη Νάουσα. Εκεί είχε επεισόδιο με συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να φύγει από το προπονητικό κέντρο. Υπενθυμίζεται όιτι ο Βάντερσον είχε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2018 και μέχρι τώρα η συνεργασία των δύο πλευρών δεν λυνόταν λόγω διαφορών στο οικονομικό.

H ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Wanderson Costa Viana και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής καριέρας του».

Last modified onΠέμπτη, 25 Αύγουστος 2016 16:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep