Στα «κυανόλευκα» ο Τσιάρας

Την απόκτηση του Αντώνη Τσιάρα ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης – «Έκλεισε» τρία φιλικά προετοιμασίας

Παίκτης του Απόλλωνα είναι και επίσημα ο Αντώνης Τσιάρας, με τον 23χρονο μέσο να έχει παραστάσεις από Super League. Πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν στον Ολυμπιακό Βόλου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Πανθρακικό, ενώ έχει παίξει σε ΑΕΛ, Πιερικό, Άρη και Ξάνθη. Παράλληλα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε τρία φιλικά προετοιμασίας, με τη Βέροια στις 31/7, τον Αγροτικό Αστέρα στις 7/8 και τον Αιγινιακό στις 14/8.

Αναλυτικά οι ανακοίνωσεις:

«Στο ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης προστέθηκε ένας ακόμα ποδοσφαιριστής. Συγκεκριμένα, τη φανέλα της ομάδας μας θα φορά ο Αντώνης Τσιάρας. Γεννημένος στις 7/9/1993, αγωνίζεται ως μέσος, προέρχεται από τον Πανθρακικό ενώ έχει ακόμα αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Βόλου, Πιερικό, Άρη, Ξάνθη και Λάρισα.

Οριστικοποιήθηκαν τρεις φιλικοί αγώνες στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 31 Ιουλίου, στη Βέροια την ομώνυμη ομάδα, στις 7 Αυγούστου, στη Νάουσα τον Αγροτικό Αστέρα και στις 14 Αυγούστου τον Αιγινιακό σε γήπεδο, το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες».

Last modified onΔευτέρα, 11 Ιούλιος 2016 14:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep