«Δεν θέλω να σταματήσω»

Δεύτερες σκέψεις για το τέλος της καριέρας του κάνει ο Ανρί Καμαρά

Παρά τα 39 του χρόνια ο Ανρί Καμαρά ξανασκέφτεται την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο και μάλιστα σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα της Σενεγάλης αποκάλυψε πως ο Απόλλων Σμύρνης ήθελε να τον κρατήσει στο δυναμικό του. «Σκέφτομαι να σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο ή να παίξω άλλη μια χρονιά. Όλα εξαρτώνται από το πώς νιώθω. Προς το παρόν, δεν έχω πρόβλημα και όσο παίζω ποδόσφαιρο, είμαι ευτυχισμένος. Το συμβόλαιό μου έληξε, αλλά η ομάδα μου ήθελε να με κρατήσει. Ωστόσο, δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα. Η αλήθεια είναι πως είχα πει πως θα σταματήσω, αλλά ολοκλήρωσα θεαματικά τη σεζόν», ανέφερε ο Καμαρά στο senenews.com.

Για την καριέρα του ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που είχα μια τέτοια καριέρα. Δεν είναι εύκολο να φεύγεις από την Αφρική και να κάνεις επιτυχημένη πορεία στην Ευρώπη. Όταν το συνειδητοποιώ, ευχαριστώ τον Θεό. Από την άλλη, μιλώντας με αθλητικούς όρους, δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με την καριέρα μου. Άξιζα να παίξω σε πιο μεγάλες ομάδες. Δεν λέω ότι δεν είχαν τύχη, αλλά πιστεύω ότι η μοίρα καθόρισε την πορεία μου. Κάθε φορά που έπαιζα απέναντι σε μεγάλη ομάδα, ακόμα και οι αντίπαλοι αναρωτιόντουσαν πως και δεν έχω παίξει σε ανώτερες ομάδες».

Για την πορεία του στην Ελλάδα, σημείωσε: «Πήγα στην Ελλάδα να τελειώσω με στυλ την καριέρα μου, γιατί τίποτα δεν πήγαινε καλά για μένα στην Αγγλία. Ήμουν πολύ κουρασμένος μετά από οκτώ χρόνια στην Premier League. Οι Έλληνες που έδωσαν την ευκαιρία να ανακαλύψω κάτι άλλο. Δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου. Το κλίμα ήταν καλό και όλα πήγαν καλά».

Τέλος, ο Καμαρά αναφέρθηκε στο παιδικό του όνειρο να φτάσει τις 100 συμμετοχές με την εθνική Σενεγάλης, αλλά έχει μείνει στις 98: «Είναι παιδικό μου όνειρο. Οι 100 συμμετοχές είναι μέρος της ιστορίας μου. Δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό. Σε κάθε γωνιά της Σενεγάλης, μου λένε πως προσεύχονται για μένα να φτάσω τα 100 παιχνίδια. Δεν θα παρακαλέσω, αλλά να είναι να γίνει, θα γίνει χωρίς πρόβλημα. Υπερασπίστηκα τα χρώματα της χώρας μου και αν έχω την ευκαιρία να το κάνω ξανά, θα το κάνω χωρίς πρόβλημα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep