«Δεν χαιρέτησα κανέναν...»

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε στο flnews για το μέλλον του στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Football League με το επιβλητικό 0-5 κόντρα στον Πανσερραϊκό και έκλεισε με θετικό τρόπο μια χρονιά την οποία πάντως οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα θέλουν να ξεχάσουν, από τη στιγμή που για ένα... ερασιτεχνικό λάθος (χρησιμοποίηση 6 αλλοδαπών στο ματς με τον Πανελευσινιακό) χάθηκαν οι ελπίδες ανόδου. Μέσα στις επόμενες μέρες, από εκεί και πέρα, θα ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή.

Ο Γιώργος Βαζάκας, που καθοδήγησε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στα τελευταία έξι παιχνίδια, μίλησε στο flnews και ανέφερε: «Μίλησα με τη διοίκηση μέσα σε άριστο κλίμα, τους παρουσίασα το πλάνο μου για τη νέα σεζόν ώστε να βγούμε πρωταθλητές και να αλλάξουμε κατηγορία. Η μόνη μου διαφωνία μαζί τους ήταν στην τοποθέτηση τεχνικού διευθυντή στην ομάδα. Θεωρώ ότι η παρουσία του προπονητή καλύπτει τα πάντα μέσα στα αποδυτήρια.

Μου είπαν ότι σε δύο μέρες θα αποφασίσουν αν συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, ή όχι. Ούτε χαιρέτησα κανέναν, ούτε με χαιρέτησε κανένας. Την Πέμπτη στις 10.30 θα έχουμε την τελευταία συνάντηση με τους παίκτες και θα πάρουν το καλοκαιρινό τους πρόγραμμα».

Last modified onΤετάρτη, 01 Ιούνιος 2016 21:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep