Για τη νίκη με Αναγέννηση

Με αρκετές απουσίες ο Απόλλων Σμύρνης απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Έτοιμος να επιστρέψει στις νίκες είναι ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Δευτέρας (16/5, 16:00) με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Γιώργος Βαζάκας έχει ζητήσει από τους παίκτες του να τελειώσουν τη χρονιά με θετική εικόνα, γι’ αυτό πρέπει να τα δώσουν όλα για νίκη στο ματς της Δευτέρας. Τα προβλήματα δε λείπουν για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», καθώς οι Κονέ, Βάντερσον και Παρπέξ είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Φομίν έχει τεθεί νοκ άουτ με τραυματισμό. Στην αποστολή επέστρεψαν οι Τζιώρας και Καμαρά, αλλά και ο Κρητικός, ενώ εκτός έμειναν και οι Αρναούτογλου, Συμελίδης και Αλμπάνης.

Στη 19άδα του Απόλλωνα συμμετέχουν οι: Αποστολίδης, Ταΐρης, Πασάι, Κύργιας, Δεληζήσης, Μπουτζίκος, Φατιόν, Μπουντόπουλος, Ψιάνος, Πάνος, Σουνάς, Ρουσάκης, Κρητικός, Καλλέργης, Φαρινόλα, Τζιώρας, Γκότοβος, Καμαρά και Στεργίδης.

Παράλληλα, η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας:

«Για τη διευκόλυνση των φιλάθλων εν όψει του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας (Δευτέρα, 16/5/2016, 16:00) στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football Leeague, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 14:00. Οι φίλαθλοι της Αναγέννησης Καρδίτσας που θα προσέλθουν μεμονωμένα στο γήπεδο, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 6. Εκδοτήριο για τους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα λειτουργήσει έξω από την Θύρα 4 με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας.

Τιμές εισιτηρίων

Θύρα
Κανονικό Μειωμένο*
Θύρα Ε (Κεντρική) 15 ευρώ -
Θύρα 1Α 10 ευρώ -
Θύρα 1B 10 ευρώ -
Θύρα 2Α 10 ευρώ -
Θύρα 3 - 5 ευρώ
Θύρα 6 (Φιλοξενούμενοι) 10 ευρώ -

* Μειωμένα εισιτήρια διατίθενται σε: Μαθητές, Φοιτητές, Στρατιώτες και Ανέργους με την επίδειξη των απαραίτητων ταυτοτήτων και καρτών.

Εισιτήρια για τις Θύρες Ε, 1Α, 1Β, 2Α, 3 θα πωλούνται από ταμείο που θα λειτουργεί στη Θύρα 1.
Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου με την επίδειξη της ταυτότητας τους».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep