Γκάφα και στους... Νέους

Ο Απόλλων Σμύρνης ενημερώθηκε ότι χάνει ενόψει τελικού Νέων τον Μιχάλη Καλλέργη.

Έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του χάνει η ομάδα Κ19 του Απόλλωνα Σμύρνης στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων απέναντι στην αντίστοιχη του ΑΟ Τρίκαλα την Κυριακή (15/05). Μερικές εβδομάδες μετά τη χρησιμοποίηση έξι ξένων στο ματς με τον Πανελευσινιακό, οι «κυανόλευκοι» από λάθος χειρισμό θα στερηθούν τον Μιχάλη Καλλέργη λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών, παρότι θεωρούσαν ότι ο 19χρονος είχε... εκτίσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από λάθος του προπονητή, Λευτέρη Βελέντζα ο Καλλέργης στην αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό αντί να φορέσει τη φανέλα με το «7», αγωνίστηκε με το «11», αλλά δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα με τον πρώτο αριθμό. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση σκόραρε, κλώτσησε το σημαιάκι και πήρε κίτρινη, όμως αυτή χρεώθηκε σε συμπαίκτη του.

Οι «κυανόλευκοι» θεώρησαν ότι συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, τον άφησαν εκτός στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, αλλά ο Καλλέργης στον ημιτελικό με την Καλλιθέα πήρε κίτρινη κάρτα. Αυτή, ωστόσο, δεν ήταν η 5η όπως θεωρούσαν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», αλλά η 4η όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή. Αυτό σημαίνει ότι ο νεαρός δεν είχε εκτίσει την ποινή του, αλλά θα πρέπει να λείψει από τον τελικό με τον ΑΟ Τρίκαλα...

Last modified onΠέμπτη, 12 Μάιος 2016 11:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep