Καζάνι που βράζει ο Απόλλων

Απογοήτευση για την ισοπαλία στον Απόλλωνα, δυσαρέσκεια για Βάντερσον, γκρίνια για Τεννέ

Το τέλος του αγώνα του Απόλλωνα με τον Παναιγιάλειο (1-1) στη Ριζούπολη την Παρασκευή, βρήκε τους γηπεδούχους σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Από τη μια υπήρχε προβληματισμός για την εμφάνιση και την απώλεια βαθμών και από την άλλη δυσαρέσκεια προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Κόκκινο πανί για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» αποτελεί ο Βάντερσον, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Ο Βραζιλιάνος άσος δεν ήταν καθόλου καλός στο πρώτο μέρος, ενώ στο ημίχρονο στα αποδυτήρια είχε κόντρα με συμπαίκτη του. Γι’ αυτό ο Μπάμπης Τεννές τον έκανε αλλαγή. Δυσαρεστημένος με τον παίκτη ήταν και ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα είχε ένα τετ-α-τέτ μαζί του στον αγωνιστικό χώρο. Ο χορηγός του Απόλλωνα τα… έψαλλε στον Βάντερσον για την απόδοσή του, όχι μόνο κόντρα στον Παναιγιάλειο, αλλά σε όλα τα τελευταία σημαντικά ματς, καθώς δεν βοηθά την ομάδα. Το κλίμα είναι βαρύ για τον 22χρονο επιθετικό, που απειλείται με βαριά καμπάνα.

Μετά το τέλος του αγώνα, έντονη ήταν η ατμόσφαιρα και στα αποδυτήρια, καθώς ακόμα και παίκτες που δεν ήταν στην αποστολή εξέφραζαν την δυσαρέσκειά τους για την εικόνα της ομάδας και την ισοπαλία. Μάλιστα, ο Δεληζήσης ήταν έξαλλος με τα όσα είδε μέσα στο γήπεδο και από τα νεύρα του χτυπούσε τους τοίχους στα αποδυτήρια.

Σύννεφα έχουν μαζευτεί και πάνω από τον Μπάμπη Τεννέ, καθώς ο Απόλλων έμεινε πλέον τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή. Η επιμονή του να χρησιμοποιεί τον Βάντερσον που είναι ντεφορμέ, αλλά το γεγονός ότι προτιμά τον αμυντικό χαφ Ψιάνο για το αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Πιπίνη, προκαλούν αντιδράσεις στη Ριζούπολη, ειδικά όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Η διοίκηση του Απόλλωνα δεν έχει πάρει κάποια απόφαση για το θέμα του προπονητή, και φαίνεται προς στιγμήν πως δεν υπάρχει, ωστόσο το γεγονός ότι υπάρχουν δύο εβδομάδες ως το επόμενο ματς, δίνει χρόνο για τυχόν εξελίξεις.

Τέλος, ένταση σημειώθηκε και στις εξέδρες της Ριζούπολης μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναιγιάλειο, καθώς κάποιοι φίλοι του Απόλλωνα χειροκρότησαν τους «μελανόλευκους». Κάποιοι άλλοι δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την κίνηση και απειλήθηκε σύρραξη, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων δεν πήρε έκταση το επεισόδιο.

Last modified onΣάββατο, 12 Μάρτιος 2016 13:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep