«Βράζουν» στον Απόλλωνα

Με… χίλια παράπονα επέστρεψε ο Απόλλων Σμύρνης από τη Λάρισα.

Οι άνθρωποι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» «βράζουν» με τα όσα έγιναν στο ματς κόντρα στην ΑΕΛ στο AEL FC Arena. Εκτός από τα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις, για τις οποίες έγιναν εκτενείς αναφορές στις δηλώσεις των Τεννέ, Βελέντζα, οι «κυανόλευκοι» δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι από τις συνθήκες που συνάντησαν στο γήπεδο. Πάνω από τον πάγκο του Απόλλωνα, υπήρχε μια μερίδα οπαδών που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έβριζε και έφτυνε, προκαλώντας την οργή των «κυανόλευκων». Μετά τη λήξη του ματς ακολούθησαν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για «βρώμικη ομάδα», που εξόργισαν τη διοίκηση.

Αλλά τα παράπονα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δεν τέλειωσαν εκεί, καθώς στη συνέντευξη Τύπου έγιναν πολλά ανεπίτρεπτα πράγματα. Στην αίθουσα Τύπου βρίσκονταν και άνθρωποι που δεν έπρεπε να είναι εκεί, ενώ όταν έκανε δηλώσεις ο Αποστολίδης, υπήρχαν συνεχώς παρεμβάσεις του Αλέξη Κούγια κι άλλων ανθρώπων, κάτι που απαγορεύεται. Μάλιστα, ακούστηκαν πολλές χυδαίες εκφράσεις και η ένταση ήταν μεγάλη, μέχρι την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων

Δυσαρεστημένοι ήταν στον Απόλλωνα και από την μετάδοση του OTE TV, κυρίως επειδή δεν έδειξαν ποτέ ριπλέι στη φάση της ανατροπής του Βάντερσον, στην οποία ο παίκτης ζήτησε πέναλτι.

Στα αγωνιστικά, ο Μπάμπης Τεννές έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Κυριακή. Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι Πάνος και Ψιάνος, οι οποίοι θα δηλωθούν να εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με τον Εργοτέλη.

1 comment

  • Alex sak
    Alex sak Κυριακή, 06 Μάρτιος 2016 13:01 Comment Link

    Δεν ισχυουν αυτα....
    Μεσα στο γηπεδο ημουν πισω απο τον παγκο...ολα ηταν καλα μεχρι που αρχισε να μας προκαλει ο ασπρομαλλης γερος...
    Κανενας δεν εβρισε ουτε εφτυσε...την κινηση @@ δεν την εκανε ποτε κανενας δεν θα την δεχτουμε απο τον χωρικο

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep