«Ο ΟΤΕ TV έχει και Μπαρτσελόνα»

Ο Λευτέρης Βελέντζας προέτρεψε όσους θέλουν να δουν θέαμα να μην βλέπουν Απόλλωνα, που κέρδισε δύσκολα 1-0 την Λαμία, αλλά τα άλλα ματς που έχει η πλατφόρμα του ΟΤΕ.

Μετά τη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί της Λαμίας με 1-0, ο τεχνικός της ομάδας, Μπάμπης Τεννές έστειλε στην συνέντευξη Τύπου έναν από τους βοηθούς του, τον Λευτέρη Βελέντζα. Εκείνος, λοιπόν, προέτρεψε όσους θέλουν θέαμα να βλέπουν άλλες ομάδες και όχι την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Αναλυτικά ανέφερε:

«Τρεις πολύτιμοι βαθμοί στο σακούλι για συνέχεια που έχουμε για το δύσκολο πρωτάθλημά μας. Μετά το διπλό στην έδρα του Αχαρναϊκού, έπρεπε να το υποστηρίξουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, τη Λαμία που ήρθε εδώ για να κερδίσει και να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες είχε για να μπει στα εισιτήρια της ανόδου, όπως έλεγαν. Δείξαμε χαρακτήρα, μπήκαμε πολύ δυνατά στο ματς. Δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου. Μόνο ένα σουτ του Σιατραβάνη αν θυμάμαι καλά. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, είχαμε τις μονομαχίες και αν είχαμε πιο προσεκτικές ενέργειες θα μπορούσαμε να κάνουμε ακόμη ένα γκολ και να ήταν η ομάδα πιο ήρεμη».

Ο στόχος σας ποιος ήταν για αυτό το παιχνίδι; 

«Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Παλεύουμε, χύνουμε τον ιδρώτα μας όλη την εβδομάδα για να μπορέσουμε την Κυριακή να είμαστε αυτοί που πρέπει και να παίρνουμε τη νίκη. Αυτό είναι που μετράει για να καταφέρουμε το όνειρό μας να γίνει πραγματικότητα».

Ούτε ο Απόλλων, όμως, έκανε φάσεις... 

«Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα όπως η Λαμία που δήλωνε πως θα έρθει να πάρει τη νίκη και να διεκδικήσει την άνοδο. Μια ομάδα, όμως, που δεν πέρασε το κέντρο και έκανε σκληρή άμυνα. Κάποια στιγμή θα ξεκλειδώναμε αυτή την άμυνα και το καταφέραμε».

Σας προβληματίζει το ότι δεν είχατε καλή απόδοση τόσο στο σημερινό ματς με την Λαμία, όσο και στο προηγούμενο με τον Αχαρναϊκό;

«Δεν μας προβληματίζει καθόλου. Όποιος θέλει καλό ποδόσφαιρο ο OTE TV έχει Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ. Παιχνίδια πολύ καλά. Σε ένα τέτοιο γήπεδο, όπως το σημερινό και αυτό του Αχαρναϊκού το παν για εμάς είναι οι τρεις πόντοι. Αυτούς παλεύουμε, αυτούς θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να τους πάρουμε».

Είπατε πως η Λαμία έπαιξε στο μισό γήπεδο, αλλά και ο Απόλλων δεν έκανε φάσεις...

«Είχαμε την κατοχή. Είχαμε την μπάλα εμείς απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε δυνατά και σκληρά. Αυτό είναι το πρωτάθλημα της Β' εθνικής, εμείς έχουμε προσαρμοστεί και θέλουμε ένα γκολ για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης και να το κρατήσουμε».  

Ο Βάντερσον τόνισε:

«Άλλη μια πολύ σημαντική νίκη. Παίξαμε καλά, συνεχίζουμε, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Έχουμε όλη αυτή τη βδομάδα να δουλέψουμε για το ντέρμπι, είμαστε στο σωστό δρόμο. Σήμερα δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στη Β' Εθνική».

Last modified onΔευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 00:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep