Απρόοπτο με Καμαρά

Ο Ανρί Καμαρά αποκλείστηκε από την αποστολή του Απόλλωνα για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό.

Στη δύσκολη έδρα του Αχαρναϊκού δοκιμάζεται την Παρασκευή (19/02, 15:00 ΟΤΕ) ο Απόλλων Σμύρνης. Οι «κυανόλευκοι» μετά την αγχώδη επικράτηση σε βάρος του ΑΟ Χανιά καλούνται να χτίσουν σερί νικών για να μείνουν σε τροχιά ανόδου, αλλά ο τεχνικός, Μπάμπης Τεννές δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ανρί Καμαρά. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Μεταξύ των επιλογών της τεχνικής ηγεσίας δεν βρίσκονται για ένα ακόμα παιχνίδι οι Κρητικός, Λαγός, Γκότοβος παρότι επέστρεψαν στις προπονήσεις, όπως επίσης οι τραυματίες Πιπίνης, Αλμπάνης και ο νεοαποκτηθείς Μπουτζίκος. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Ουκρανός, Ρουσλάν Φομίν.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Ταΐρη, Αποστολίδη, Πάνο, Κύργια, Δεληζήση, Κονέ, Αρναούτογλου, Μπουντόπουλο, Ψιάνο, Φατιόν, Παρπέξ, Σουνά, Φομίν, Ρουσάκη, Βάντερσον, Φαρινόλα, Στεργίδη και Τζιώρα.

Με κόσμο στο Μενίδι

Η ΠΑΕ παράλληλα έκανε γνωστό ότι ο Αχαρναϊκός παραχώρησε τη θύρα 10 για τις ανάγκες των φίλων της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»:

«Τη δική τους εξέδρα θα έχουν φίλοι του Απόλλωνα Σμύρνης που μεμονωμένα θα μεταβούν στο Δημοτικό Γήπεδο Αχαρνών προκειμένου να παρακολουθήσουν τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό (19/2/2016, 15:00) στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League. Η γηπεδούχος ομάδα παραχώρησε για τις ανάγκες των φίλων του Απόλλωνα της Θύρα 3 του γηπέδου (τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ)».

Last modified onΠέμπτη, 18 Φεβρουάριος 2016 17:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep