Με... Σουνά στην Καρδίτσα

Ανακοινώθηκε ο Δημήτρης Σουνάς από τον Απόλλωνα και μπήκε στην αποστολή. Μέσα και ο Ταΐρης.

Με ένα νέο πρόσωπο στην αποστολή θα μεταβεί στην Καρδίτσα ο Απόλλων Σμύρνης. Οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δημήτρη Σουνά από τον Άρη και ο νεοαποκτηθείς συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Μπάμπη Τεννέ για την αναμέτρηση του Σαββάτου (16/01) στην Καρδίτσα.

Ο 21 ετών μέσος αγωνιζόταν από το 2012 στον Άρη (61 συμμετοχές, 4 γκολ) και μετά την έλευση του Νίκου Αναστόπουλου αποχώρησε. Έχει δώσει τα χέρια με τον Απόλλωνα εδώ και πολλές ημέρες, με την ΠΑΕ να τον ανακοινώνει την Παρασκευή (15/01):

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Σουνά. Ο γεννημένος στις 12 Αυγούστου 1994, μέσος, έχει αγωνιστεί στον Άρη Θεσσαλονίκης».

Μέσα ο Ταΐρης

Τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκαν πολλά για τον Δημήτρη Ταΐρη, όμως ο γκολκίπερ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μπήκε στην αποστολή για το ματς με την Αναγέννηση. Αντίθετα, απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Στεργίδης, Φατιόν, οι τραυματίες Κύργιας, Ρουσάκης, όπως επίσης και ο Λαγός.

Αναλυτικά η αποστολή: Ταΐρης, Αποστολίδης, Πάνος, Δεληζήσης, Ψιάνος, Πιπίνης, Βαλεριάνος, Αρναούτογλου, Γκότοβος, Πολίτης, Κονέ, Παρπέξ, Συμελίδης, Κρητικός, Φαρινόλα, Βάντερσον, Τζιώρας, Σουνάς.

Εξέδρα στην Καρδίτσα

Η ΠΑΕ, τέλος, ενημέρωσε ότι εξασφάλισε το πέταλο στην Καρδίτσα για τους φίλους του Απόλλωνα που θα μεταβούν στη θεσσαλική πόλη. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι για τις ανάγκες των φίλων της ομάδας που θα θελήσουν μεμονωμένα να μεταβούν στην Καρδίτσα για την αναμέτρηση με την τοπική Αναγέννηση (Σάββατο, 16/1/2016, 18:00), η γηπεδούχος ομάδα έχει παραχωρήσει την Θύρα «Πετάλου» του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας. Εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί έξω από τη συγκεκριμένη Θύρα με τιμή εισιτηρίου, 10 ευρώ».

Last modified onΠαρασκευή, 15 Ιανουάριος 2016 14:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep