«Μετ’ εμποδίων» για Εύοσμο

Παραμένουν τα προβλήματα για τον Μπάμπη Τεννέ στον Απόλλωνα Σμύρνης ενόψει της αναμέτρησης με τον Αγροτικό Αστέρα

Όντας πλέον ξεκαθαρισμένο στις τάξεις του Απόλλωνα Σμύρνης πως το Κύπελλο δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα που έχει ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα, ο αγώνας στα Χανιά και η ήττα από τον Πλατανιά έχουν ήδη ξεχαστεί. Έτσι, τόσο ο Μπάμπης Τεννές όσο και οι παίκτες του έχουν στο μυαλό τους μόνο το προσεχές παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο που διεξάγεται την Δευτέρα (7/12) για την 11η αγωνιστική.

Ωστόσο το έργο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δυσκολεύει ακόμη περισσότερο και από τις απουσίες που αντιμετωπίζει ο έμπειρος τεχνικός. Εκτός πλάνων λοιπόν για το επικείμενο παιχνίδι είναι τόσο οι Μίλιεβιτς και Αλμπάνης, όσο και οι Γκόλιας, Λίτσης και Ψιάνος που ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα των τραυματισμών τους. Αντιθέτως, επιστρέφει ο Φαρινόλα που έμεινε εκτός αποστολής για το Κύπελλο προκειμένου να πάρει «ανάσες».

Πάντως ενδεικτικό του προβληματισμού που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας για τις πολλές απουσίες είναι πως πλέον χαρακτηρίζεται ως ευχάριστο το γεγονός ότι δεν προέκυψε νέο πρόβλημα στις προπονήσεις. Όσο για την προετοιμασία, θα συνεχιστεί με πρωινές προπονήσεις το Σάββατο (5/12) και την Κυριακή (6/12) πριν η αποστολή αναχωρήσει αεροπορικώς για την Θεσσαλονίκη.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep