«Δείξαμε χαρακτήρα»

Ο Απόλλων πατάει γερά στα πόδια του και θα γίνεται όλο και καλύτερος, τονίζει ο βοηθός του Τεννέ, Λευτέρης Βελέντζας

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Κισσαμικού (1-0) εμφανίστηκε ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του Απόλλωνα, Λευτέρης Βελέντζας. Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ανέφερε πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έδειξε χαρακτήρα και στο εξής θα εμφανίζεται όλο και καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι.

«Προερχόμασταν από ένα σπουδαίο διπλό κι έπρεπε πάση θυσία να το… στηρίξουμε. Ήταν επιτακτική η νίκη στο γήπεδό μας. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ σκληρή ομάδα, η οποία είχε κάνει μια ήττα στο 80’ στο Αίγιο αν δεν κάνε λάθος» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Έχουμε μια ποιοτική και πολύ καλή ομάδα. Στις προσπάθειες που κάνουμε μας δυσκολεύει πάρα πολύ το γήπεδο. Εύχομαι κι ελπίζω να βρεθεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα λύση σ’ αυτό το θέμα για το καλό του Απόλλωνα. Βοηθάει την ομάδα μας ένα καλό γήπεδο. Έχουμε ποιοτική ομάδα που έχει αρχίσει και πατάει γερά στα πόδια της και χρειάζεται ένα καλό γήπεδο. Ελπίζω σε λίγο καιρό να το έχουμε».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και ήταν θέμα χρόνου να μπορέσουμε να βάλουμε το γκολ. Όμως μερικές φορές αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες. Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς και συνεχίζουμε. Ο δρόμος είναι μακρύς. Έχουμε μπει στο βαγόνι και προχωράμε. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Όμως η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα, πατάει γερά και παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται ακόμα καλύτερη».

Σχετικά με την αλλαγή σέντερ φορ και την αντικατάσταση του Τζιώρα από τον Κρητικό τόνισε: «Όλοι οι παίκτες που έχουμε είναι καλοί. Αν ο Χρήστος (Τζιώρας) ήταν κουρασμένος και μπορούσε να μπει ο Στέλιος (Κρητικός) να είναι πιο δυνατός, πιο γρήγορος και πιο φρέσκος, το κάναμε, μας βγήκε. Έβαλε το γκολ και κερδίσαμε. Κάναμε καλή προσπάθεια. Όλη η ομάδα κάνει καλή προσπάθεια, είναι σε καλό δρόμο και πατάει γερά. Όποιος παίκτης μπει ή βγει, μπορεί να κάνει αυτό που έχουμε μάθει».

Όσο για το αν η εν λόγω νίκη του Απόλλωνα μπορεί να χαρακτηριστεί επαγγελματική, σημείωσε: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Σε κάθε ματς κάνουμε. Εύκολος αντίπαλος δεν υπάρχει. Αν δεν προσπαθήσεις δεν κερδίζεις. Θέλαμε οπωσδήποτε το αποτέλεσμα. Οι παίκτες κέρδισαν τον αντίπαλο και το γήπεδο. Μας δυσκολεύει πάρα πολύ το γήπεδο. Σε ένα καλό γήπεδο το ματς δεν θα ήταν τόσο δύσκολο. Θα είχαμε τελειώσει πολύ πιο εύκολα ορισμένες φάσεις, με τον Κονέ ή τον Χρήστο (Τζιώρα). Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά μερικές φορές σ’ ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα θα χρειαστούν κι επαγγελματικές νίκες. Εύχομαι να είναι νίκες ακόμη κι όταν δεν παίζουμε καλά. Το βασικό είναι οι τρεις πόντοι κι ό,τι βάζουμε στο… σακούλι για να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας».

Last modified onΣάββατο, 28 Νοέμβριος 2015 18:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep