«Πέρυσι υπήρχε εμπιστοσύνη»

Στην απειρία του μεγαλομετόχου του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, απέδωσε τα αίτια της απόλυσής του ο Αλέκος Βοσνιάδης

«Η απειρία του μεγαλομετόχου ήταν ο λόγος. Αγχώθηκε πολύ γρήγορα. Έχω γυρίσει τέτοιες καταστάσεις. Πέρσι υπήρχε εμπιστοσύνη. Ο Απόλλων είναι μεγάλη ομάδα και έχει απαιτητικό κόσμο. Έχω πολλούς φίλους και κάποιους εχθρούς. Είχαμε και προπονητές της κερκίδας»

Το άγχος και η απειρία του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη ως μεγαλομετόχου της ομάδας ήταν η κύρια αιτία της απομάκρυνσής του από τον Απόλλωνα Σμύρνης, επεσήμανε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Ο πρώην τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μιλώντας στον OTE TV, στην ερώτηση για τον λόγο της αποπομπής του από τον πάγκο της ομάδας επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Η απειρία του μεγαλομετόχου ήταν ο λόγος. Αγχώθηκε πολύ γρήγορα. Έχω γυρίσει τέτοιες καταστάσεις. Πέρσι υπήρχε εμπιστοσύνη. Έλεγα και στις συνεντεύξεις Τύπου ότι η ομάδα μπορεί να κάνει σερί. Πέρσι ο κόσμος και ο μεγαλομέτοχος φοβόντουσαν ότι η ομάδα θα πάει στα πλέι άουτ και βγήκε τρίτη στα πλέι οφ με περισσότερους βαθμούς από ΑΕΚ και Ηρακλή. Θεωρώ ότι ο Απόλλων έπρεπε να είναι στη Super League. Ο Απόλλων είναι μεγάλη ομάδα και έχει απαιτητικό κόσμο. Έχω πολλούς φίλους και κάποιους εχθρούς. Είχαμε και προπονητές της κερκίδας».

Όσο για το θέμα που προέκυψε με τον Βάντερσον υπογράμμισε: «Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Βάντερσον είναι η αδυναμία του μεγαλομετόχου. Και ο μεγαλομέτοχος θα καταλάβει ότι οι ομάδες είναι με τους 25 και όχι με τον έναν. Ο Βάντερσον είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, αλλά αδικεί τον εαυτό του».

Last modified onΤετάρτη, 11 Νοέμβριος 2015 14:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep