«Δεν χάσαμε την πίστη μας»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για ένα απόλυτα δύσκολο πρωτάθλημα τη φετινή σεζον στην Football League. Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για ένα απόλυτα δύσκολο πρωτάθλημα τη φετινή σεζον στην Football League.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για τα αποθέματα του Απόλλωνα και την ανατροπή κόντρα στην Ζάκυνθο.

Στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του στάθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος τόνισε πως το πάλεψαν και επέστρεψαν στο ματς με τη Ζάκυνθο παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ:

«Θα ήταν αδικία να παίρναμε κάτι λιγότερο από τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, έχουμε χάσει το μέτρημα στις τελικές προσπάθειες που πρέπει να ήταν πάνω από 15. Πολλά χτυπήματα γύρω από την περιοχή, πολλά στημένα και κατοχή της μπάλας. Η Ζάκυνθος βγήκε δύο φορές στην επίθεση και κατάφερε να βάλει ένα γκολ από χτύπημα φάουλ και ένα τυχερό γκολ. Εμείς μέσα σε όλα αυτά είχαμε να παλέψουμε και με το γήπεδο, το οποίο είναι πρόβλημα για την ομάδα μας και θα προσαρμοστούμε και με αυτό. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, πολύ ποιοτική ομάδα.

Δεν χάσαμε την πίστη μας, όταν στράβωνε το παιχνίδι ήμασταν εκεί και κάναμε αυτό που έπρεπε. Οι πρεμιέρες κρύβουν δυσκολίες. Δεν υπάρχει σε αυτή την Football League κανένα εύκολο παιχνίδι αφού υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες. Κάναμε την πρώτη νίκη, ικανοποιήσαμε και τον κόσμο μας. Μπαίνουμε σε μια δύσκολη χρονιά, η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα αποκτήσει προβάδισμα και θα πάρει προβάδισμα».

«Ο Απόλλων είναι προβλέψιμη ομάδα και δεν κατάφερε να ανοίξει την άμυνα της Ζακύνθου;»

«Δεν συμφωνώ σε αυτό, επειδή προβλέψιμη ομάδα είναι αυτή που δεν μπορεί να κάνει φάσεις και εμείς είχαμε πάρα πολλές τελικές προσπάθειες. Σίγουρα θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν είχαμε τελειώματα. Η Ζάκυνθος δεν μπόρεσε μέχρι το 30' να περάσει την μεσαία γραμμή, έγινε ένα φάουλ που δεν καταλάβαμε και εμείς γιατί δόθηκε και το έκανε γκολ ο Ζαϊρί. Προηγήθηκε με την ποιότητα του ποδοσφαιριστή που έχει, αλλά εμείς καταφέραμε να φτάσουμε σε πολλές ευκαιρίες».

 

Last modified onΚυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep