Τα εισιτήρια με Ζάκυνθο (photo)

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με τους Επτανήσιους για τους οπαδούς των οποίων θα υπάρχει ξεχωριστή θύρα

Η ώρα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος έφτασε για τον Απόλλωνα Σμύρνης που υποδέχεται την Κυριακή (27/9) την Ζάκυνθο στη Ριζούπολη, περιμένοντας τη στήριξη των φιλάθλων του. Οι διοικούντες τους «κυανόλευκους» φρόντισαν ήδη να ενημερώσουν για τις τιμές και τη διάθεση των εισιτηρίων επισημαίνοντας πως θα υπάρχει και θύρα για τους φιλοξενούμενους.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Για τη διευκόλυνση των φιλάθλων για το εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τη Ζάκυνθο (Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2015, 15:00) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 13:30. Οι φίλαθλοι της Ζακύνθου που θα προσέλθουν μεμονωμένα στο γήπεδο, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 6. Εκδοτήριο για τους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα λειτουργήσει έξω από την Θύρα 3 με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ. Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας.

Τιμές εισιτηρίων
Θύρα - Κανονικό - Μειωμένο*
Θύρα Ε (Κεντρική) - 15 ευρώ
Θύρα 1Α - 10 ευρώ
Θύρα 1B - 10 ευρώ
Θύρα 2Α - 10 ευρώ
Θύρα 3 - 5 ευρώ*
Θύρα 6 (Φιλοξενούμενοι) 10 ευρώ
* Μειωμένα εισιτήρια διατίθενται σε: Μαθητές, Φοιτητές, Στρατιώτες και Ανέργους με την επίδειξη των απαραίτητων ταυτοτήτων και καρτών.
Εισιτήρια για τις Θύρες Ε, 1Α, 1Β, 2Α θα πωλούνται από ταμείο που θα λειτουργεί στη Θύρα 1.
Η είσοδος για μαθητές, στρατιώτες, φοιτητές και άνεργους (τιμή πώλησης εισιτηρίων: 5 ευρώ) θα γίνεται από τη Θύρα 1. Ταμείο θα λειτουργεί στη Θύρα 3 του γηπέδου.
Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου με την επίδειξη της ταυτότητας τους.
Εκδοτήριο εισιτηρίων για τους φίλους του Απόλλωνα θα λειτουργήσει στην είσοδο της Θύρας 1».

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep