«Ναυάγιο» με Σιαλμά

Δεν προχωρά η μεταγραφή του Δημήτρη Σιαλμά στον Απόλλωνα.

Όλα έδειχναν πως η υπογραφή συμβολαίου του Δημήτρη Σιαλμά στον Απόλλωνα ήταν τυπική διαδικασία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, η μεταγραφή δεν προχωρά. Η FIFA δεν άναψε το «πράσινο φως» για να ολοκληρωθεί το deal, μια και ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως δεν είχε... απεμπλακεί οριστικά από την τέως ομάδα του, την Τσεαλούλ Πιάτρα, σε βάρος της οποίας είχε κινηθεί νομικά. Ως εκ τούτου, ο Απόλλων δεν θα προβεί σε άλλη προσθήκη, εκτός απροόπτου, και θα πάει ως έχει τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο. 

Η ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για το «ναυάγιο», ενημερώνοντας για τους λόγους που δεν προχώρησε η συνεργασία:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι παρά την εδώ και τρεις ημέρες προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Σιαλμά, η μετεγγραφή του στην ομάδα μας δεν πραγματοποιήθηκε. Η ΠΑΕ αλλά και ο ποδοσφαιριστής προέβησαν στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να ξεπεραστούν διαδικαστικού χαρακτήρα εμπόδια που αφορούσαν το σύστημα διεκπεραίωσης διεθνών μετεγγραφών.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η απάντηση της FIFA ήταν αρνητική και ως εκ τούτου η μετεγγραφή δεν πραγματοποιήθηκε. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για τις ενέργειες που έκανε προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Σεπτέμβριος 2015 15:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep