Σκέφτεται αποχώρηση από Ριζούπολη

Σημαντικό πρόβλημα για τον Απόλλωνα που σκέφτεται τη μετακόμιση στα Άνω Λιόσια.

Δυσαρεστημένοι με την επιβάρυνση του χλοοτάπητα στο «Γ. Καμάρας» εμφανίζονται στον Απόλλωνα εξαιτίας του γεγονότος ότι το γήπεδο χρησιμοποιούν δύο φορές την εβδομάδα οι ακαδημίες. Η προπόνηση πάνω από 300 παιδιών μέσα στον αγωνιστικό χώρο δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα για την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης που θέλει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού έχει επενδύσει σε ρόστερ που έχει τεχνική. Οι πρώτες επαφές που έγιναν στα μέσα Αυγούστου με τον Ερασιτέχνη δεν έδωσαν λύση και το θέμα επανήλθε τις τελευταίες ημέρες με τους ανθρώπους των ακαδημιών να μην θέλουν να αλλάξουν γήπεδο παρά τις λύσεις που τους έδωσε η ΠΑΕ. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «ΦΩΣ των Σπορ»: «ΠΑΕ και Ερασιτέχνης έχουν έρθει σε έντονη διαφωνία για το γεγονός πως δυο φορές την εβδομάδα μπαίνουν στο «Γ. Καμάρας» οι ακαδημίες, το οποίο, σύμφωνα με τη διοίκηση της ομάδας, προκαλεί μεγάλη επιβάρυνση στον χλοοτάπητα.

Με δεδομένο πως το γήπεδο των Άνω Λιοσίων ανακατασκευάζεται με λεφτά της κυανόλευκης ΠΑΕ, πλέον θα πρέπει να θεωρείται πιθανή η χρήση του όχι μόνο ως προπονητήριο, αλλά και ως κανονικής έδρας για τη νέα σεζόν. Εκτός και αν αποφευχθεί η ρήξη με τον Ερασιτέχνη στις επόμενες μέρες, μέσω μιας λύσης που θα βρει και τις δυο πλευρές ικανοποιημένες».

Last modified onΠέμπτη, 27 Αύγουστος 2015 14:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep