Καμία ανησυχία με Πάνο

Ο αμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης αντικαταστάθηκε στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου αλλά η κατάστασή του δεν ανησυχεί τους «κυανόλευκους»

Στη… βάση του επέστρεψε ήδη ο Απόλλων Σμύρνης έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Κλεισούρα Καστοριάς κι αφού πρώτα έκανε μια… στάση στο Βόλο για το νικηφόρο φιλικό με τη Νίκη (2-1).  Ωστόσο, στο 60ο λεπτό του αγώνα αντικαταστάθηκε ο Πάνος καθώς δέχτηκε ένα χτύπημα κι έδειξε να πονάει. Τελικά η κατάσταση του νεοαποκτηθέντος 26χρονου αμυντικού δεν εμπνέει ανησυχία κι όπως αναφέρεται η αντικατάστασή του έγινε καθαρά για λόγους προφύλαξης.

Από κει και πέρα, ικανοποιημένοι γύρισαν στην Αθήνα οι «κυανόλευκοι» από την δουλειά που έγινε στην Καστοριά χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει πως δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Μάλιστα, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν «ανάσες» με τον Αλέκο Βοσνιάδη να του δίνει διήμερο ρεπό, επιστρέφοντας στο γήπεδο της Ριζούπολης για προπόνηση το απόγευμα της Κυριακής (16/8) στις 18.30. Τέλος, καμία εξέλιξε δεν αναμένεται άμεσα στον μεταγραφικό τομέα, μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον… δικαστικό τομέα και την κατηγορία που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η ομάδα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep