Ανακοίνωσε Πάνου ο Απόλλων

Ο Ξενοφών Πάνου ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Ξενοφών Πάνου ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο 26χρονος αμυντικός Ξενοφών Πάνου θα συνεχίσει την καριέρα του στη ομάδα της Ριζούπολης.

Ο Ξενοφών Πάνου προστέθηκε στο ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης που αναζητά την επιστροφή του στην Super League και προχώρησε στην συμφωνία με τον 26χρονο αμυντικό που την περασμένη σεζόν είχε μια γεμάτη χρονιά με τον Πανιώνιο στην κατηγορία. Αγωνίστηκε σε 17 αγώνες πρωταθλήματος και 6 ματς Κυπέλλου Ελλάδος με τους Κυανέρυθρους, έναντι μόλις 7 αγώνων την σεζόν 2013-14 με τον Πανιώνιο. Αυτές οι 24 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία είναι όλες όσες έχει, ενώ μετρά 38 ματς με 5 γκολ στην Football League. Ακόμη έχει και 34 ματς στην τρίτη κατηγορία. 

Ο Ξενοφών Πάνος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, αλλά δεν πήρε επίσημη συμμετοχή με τους "κιτρινόμαυρους". Στη συνέχεια πήγε ως δανεικός στην Νέα Ιωνία που αγωνιζόταν στην Δ' Εθνική και το επαγγελματικό του ντεμπούτο το έκανε με τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής την σεζόν 2009-10 (12-9-09 ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΟΦΗ 2-1). 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

“Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ξενοφώντα Πάνου. Ο γεννημένος στις 25/8/1989 δεξιός μπακ, πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανιώνιο ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Θρασύβουλο, Παναχαϊκή, ΟΦΗ, Νέα Ιωνία και ΑΕΚ”.

Last modified onΤετάρτη, 29 Ιούλιος 2015 16:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep