Βοσνιάδης: «Η καραμέλα αυτή έλιωσε...»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ξεσπαθώνει στο flnews.gr και απαντά στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Απάντηση στις αιχμές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου από τον Αλέκο Βοσνιάδη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου υποστήριξε μετά την ήττα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα ότι οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές έκαναν διαρκώς καθυστέρηση στο δεύτερο μέρος και ότι η εικόνα αυτή αδικεί τον τεχνικό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Αλέκο Βοσνιάδη.

Η καραμέλα για τις καθυστερήσεις έλιωσε. Κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας όταν χάνουμε, όπως εγώ το έχω κάνει στην καριέρα μου. Να μην μας φταίνε τα σημαιάκια που φυσάνε στραβά, οι προπονητές και οι αντίπαλες ομάδες. Είμαι βέβαιος ότι ο Δημήτρης ξέφυγε.

Ο Μακεδόνας προπονητής μίλησε στο flnews.gr και υποστήριξε τα εξής: «Η καραμέλα για τις καθυστερήσεις έλιωσε. Κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας όταν χάνουμε, όπως εγώ το έχω κάνει στην καριέρα μου. Να μην μας φταίνε τα σημαιάκια που φυσάνε στραβά, οι προπονητές και οι αντίπαλες ομάδες. Είμαι βέβαιος ότι ο Δημήτρης ξέφυγε. Θα έχουμε χρόνο να τα πούμε στο περιθώριο του UEFA Pro. Απλά θέλω να καταστήσω σαφές ότι ο Απόλλων έχει παίκτες με προσωπικότητα, εκ των οποίων κάποιοι έχουν παίξει Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μπορούν να γίνουν υποχείριο και έρμαια κανενός προπονητή. Ούτε μπορούν να γίνουν καραγκιόζηδες στο γήπεδο. Να μας πουν πόσες φάσεις έκανε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου.

Ο Απόλλων έχει παίκτες με προσωπικότητα, εκ των οποίων κάποιοι έχουν παίξει Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μπορούν να γίνουν υποχείριο και έρμαια κανενός προπονητή. Ούτε μπορούν να γίνουν καραγκιόζηδες στο γήπεδο. Να μας πουν πόσες φάσεις έκανε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου 

Σέβομαι τον Έλληνα προπονητή και έχω να πω μόνο καλά λόγια. Μετά από ένα ματς που χάνεται, δεν θα πρέπει κανείς να φορτώνει σε άλλον την ευθύνη για την ήττα. Έχω δώσει εξετάσεις μέχρι σήμερα και η καλύτερη διαφήμιση για εμένα είναι η γνώμη των εκάστοτε παικτών μου για εμένα, σε όσες ομάδες και αν δούλεψα. Στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι και κλείνουμε εδώ τα πάντα ως προς το χθεσινό ματς».

Last modified onΤρίτη, 26 Μάιος 2015 21:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep