«Καταρρίψαμε ρεκόρ»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν μπορούσε να πιστέψει πώς ο Απόλλων δέχτηκε 4 γκολ σε 20 λεπτά από την Παναχαϊκή.



Έξαλλος με τους ποδοσφαιριστές του ήταν ο Αλέκος Βοσνιάδης έπειτα από την ήττα (4-3) από την Παναχαϊκή. Όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Χάσαμε ένα παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας. Με καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο και ενώ έχουμε προηγηθεί. Ενώ έχουμε πει πώς να πάμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, ξαφνικά είμαστε πίσω στο σκορ. Μείναμε όλοι στα αποδυτήρια.

Με λάθη που έχουμε επισημάνει άπειρες φορές σε τρία λεπτά είσαι πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλάζοντας πρόσωπα. Δυστυχώς σπάσαμε το ρεκόρ και σε 20 λεπτά δεχτήκαμε τέσσερα τέρματα. Είχαμε χρόνια να το πάθουμε αυτό. Και ενώ λέγαμε σαν ομάδα ότι έχουμε βελτιώσει πολύ την αμυντική μας συμπεριφορά, σε ένα 20λεπτο κάναμε ό,τι δεν είχαμε κάνει από την αρχή του πρωταθλήματος.

Είναι μαθήματα αυτά. Μπορούν άπειρες στιγμές να συμβούν στα παιχνίδια, αλλά σε καμία περίπτωση η έμπειρη δική μας ομάδα δεν έπρεπε να την πατήσει έτσι. Κατορθώσαμε ακόμα και με 10 παίκτες να δεχτούμε γκολ σε κόντρα. Προσπαθήσαμε να επανέλθουμε στο παιχνίδι με κάποια τέρματα που πετύχαμε. Δεν ισοφαρίσαμε, αλλά και αυτό να γινόταν, ομάδες έμπειρες και στόχων δεν μπορούν σε 20 λεπτά να δέχονται τέσσερα τέρματα και ενώ είναι ήδη μπροστά στο σκορ.

Έχουμε να συζητήσουμε πολλά πράγματα με τα παιδιά. Είχαμε πει ότι η Παναχαϊκή είναι μία ομάδα που δεν πρέπει να της δώσεις ενθουσιασμό, γιατί υπάρχουν πολλά νεαρά παιδιά με φιλοδοξίες και αν έχουν ενθουσιασμό μπορούν να πετύχουν πράγματα. Δυστυχώς δεν κάναμε αυτά που έπρεπε, πήρε κουράγιο ο αντίπαλος και κινδυνεύσαμε να διασυρθούμε. Δεν λέει και τίποτα το 4-3, αλλά σε ομάδες επιπέδου Απόλλωνα αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν.

Κρινόμαστε όλοι από όλα τα παιχνίδια και κανείς δεν πρέπει να επαναπαύεται και να νομίζει ότι κάτι έχει πετύχει. Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή που δεν άφησε το παιχνίδι και στον συνάδελφο. Μία ομάδα που δεν είχε θετικό αποτέλεσμα στα πλέι οφ. Εμείς να συγκεντρωθούμε για την τρίτη τιμητική θέση, αλλά δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι».

Για το πού οφείλεται η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, είπε:

«Μείναμε στα αποδυτήρια. Πώς να το εξηγήσω. Δεν υπάρχει λογική. Δεν υπάρχει αυτό που έγινε, φάγαμε τέσσερα γκολ σε 20 λεπτά!
Φάγαμε δύο στημένα και δύο κόντρες. Έχουμε έμπειρους παίκτες και δεν δικαιολογείται αυτό. Απαγορεύεται να δέχεσαι τέτοιες φάσεις. Αν υποτιμάς τον αντίπαλο αυτά παθαίνεις, αλλά δεν δικαιολογείται πουθενά αυτό. Δεν υπάρχει να φας τέσσερα γκολ σε 20 λεπτά».

Ο Στέργιος Ψιάνος είπε:

«Θέλαμε πολύ αυτούς τους βαθμούς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη σαν ομάδα. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep