Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βοσνιάδης: «Μέτριοι πολλοί παίκτες»

Μόνο τη νίκη πρέπει να κρατήσει ο Απόλλων Σμύρνης από το παιχνίδι με την Καλλιθέα σύμφωνα με τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Μετά το ματς στη Ριζούπολη, ο τεχνικός του Απόλλωνα Αλέκος Βοσνιάδης υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά και πως πρέπει να κρατήσει μόνο το τρίποντο (1-0). Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Μέτριο ματς για εμάς, κρατάμε μόνο τη νίκη. Ό,τι σχεδιάσαμε δεν βγήκε, δεν είχαμε ηρεμία, ήμασταν βιαστικοί και νευρικοί. Μετά το 1-0 μας δόθηκε η ευκαιρία να ηρεμήσουμε, αλλά εξακολουθήσαμε να είμαστε νευρικοί, δεύτεροι σε πολλές μάχες. Μετράνε οι τρεις βαθμοί. Το ότι ήμασταν σε περίοδο ξεκούρασης (σ. είχε προηγηθεί το ρεπό με τον Πανηλειακό) δεν πρέπει να είναι δικαιολογία.
Συγχαρητήρια στην Καλλιθέα που την έχει αλλάξει ο κ. Παντελής. Θα τα πούμε τα υπόλοιπα μέσα στα αποδυτήρια. Ομάδες που έχουν στόχο πρέπει να έχουν έξυπνη συμπεριφορά και σταθερότητα. Από κάποιο σημείο και μετά είναι λογικό να κλείνεσαι και να κοιτάς να πάρεις τη νίκη. 'Ηταν σε μέτρια μέρα πολλοί παίκτες. Όταν δεν έχεις τους παίκτες στην καλή τους μέρα και υπάρχουν πολλοί που υστέρησαν, είναι φυσιολογικό να πηγαίνεις πίσω. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα εδώ ανοικτά. Θα τα πούμε στα αποδυτήρια. Το σημαντικό είναι η νίκη. Στον Άλιμο να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σουάνης ανέφερε: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι αλλά μπορούμε να δουλέψουμε με ηρεμία για να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Θέλαμε να παίξουμε μπάλα αλλά δεν τα καταφέραμε. Το γήπεδο δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Δεν θα μας κακοπέσει εάν κερδίζουμε και η εικόνα μας δεν είναι τόσο καλή».

Last modified onΔευτέρα, 16 Φεβρουάριος 2015 21:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep