Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παρουσίασε τους... 10 και Βοσνιάδη

Ο Απόλλων Σμύρνης παρουσίασε τα νέα αποκτήματα, αλλά και τον Αλέκο Βοσνιάδη!Βέλη Μονεμβασιώτη.

Στην παρουσίαση των νέων μεταγραφικών του αποκτημάτων προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (5/2) η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Παρόντες οι Δημήτρης Καραδέμητρος, Στέργιος Ψιάνος, Λάζαρ Άρσιτς, Γιάννης Λίτσης, Ούγκο Φαρία, Δημήτρης Ταΐρης, Χρήστος Τζιώρας, Πινέιρο, Δημήτρης Σουάνης και Μπαμ Μπαμ. Ο τελευταίος, βέβαια, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί, καθώς εκκρεμεί ένα έγγραφο της FIFA που θα επιτρέψει στον ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί με τη φανέλα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Όλοι οι ποδοσφαιριστές δήλωσαν ότι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να καταφέρει η ομάδα να επιτύχει τον στόχο της, δηλαδή την άνοδο στη Superleague.
Παρουσιάστηκε, έστω καθυστερημένα, και ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα. Ο Μακεδόνας προπονητής είπε: «Είμαι ευχαριστημένος που βρίσκονται εδώ. Στα τελευταία παιχνίδια είχαμε συσπείρωση και στήριξη και μας βοήθησε που ήρθαν και τα καλά αποτελέσματα. Ο Απόλλων θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα κοιτά κάθε αντίπαλο στα μάτια. Μέχρι το τέλος θα παλέψουμε για τους στόχους μας στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Και η ομάδα, παλιοί και νέοι παίκτες θα παλέψουμε όλοι μαζί.

Η διοίκηση με κάλυψε σε ό,τι ήθελα. Δεν είχε αποτύχει η προηγούμενη ομάδα. Είχε χτιστεί στα πρότυπα του προηγούμενου και καταξιωμένου συναδέλφου. Ήρθαμε στα μέσα της χρονιάς και έπρεπε να φτιάξουμε μια ομάδα με τα δικά μου θέλω. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που έφυγαν. Ο λόγος που αποχώρησαν ήταν ότι δεν είχαν πάρει ως τώρα χρόνο συμμετοχής ή δεν είχαν τα χαρακτηριστικά που ήθελα. Πάντως, έφυγαν φιλικά και αυτό έχει τη σημασία του. Η ομάδα θα κοιτά κάθε αντίπαλο στα μάτια και δεν θα φοβάται. Αρχικά στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι οφ κι από εκεί να διεκδικήσουμε την άνοδο. Παράλληλα, θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Κύπελλο, καθώς φτάσαμε στους «8» και δεν γίνεται να αδιαφορήσουμε.

Είχαμε πολύ καλή παρουσία και κόντρα στην ΑΕΚ. Παίξαμε την ΑΕΚ χωρίς να φοβηθούμε, κι αν είχαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο δεύτερο μέρος, θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος με τους παλιούς παίκτες, καθώς μόνο ο Καραδέμητρος έπαιξε από τους νέους. Από εδώ και πέρα όλοι μαζί θα παλέψουμε για την άνοδο. Θέλουμε να έχουμε αυτοπεποίθηση. Στο ποδόσφαιρο θα έρθουν και τα άσχημα αποτελέσματα, αλλά και τότε θα έχουμε παλέψει. Εύχομαι τον Ιούνιο να ζήσουμε στιγμές, όπως και πριν δύο χρόνια».

Προηγήθηκαν οι δηλώσεις των νεοαποκτηθέντων. Αναλυτικά:

Δημήτρης Καραδέμητρος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Στέργος Ψιάνος: «Όσοι ήρθαμε θέλουμε να βοηθήσουμε στην επίτευξη των στόχων. Να έχουμε υγεία και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Λάζαρ Άρσιτς: «Πολύ χαρούμενος που ήρθα και πιστεύω ότι την επόμενη σεζόν θα παίζουμε στη Super League».

Γιάννης Λίτσης: «Πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Απόλλωνα. Πιστεύω να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, που είναι η επιστροφή στη Super League».

Ούγκο Φαρία: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Απόλλωνα. Θέλω να ανεβούμε στη Super League».

Δημήτρης Ταΐρης: «Ευχαριρστώ που είστε εδώ. Είμαι υπερήφανος που ανήκω κι εγώ στην οικογένεια του Απόλλωνα. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να πανηγυρίσουμε στο τέλος της χρονιάς την επίτευξη των στόχων μας».

Χρήστος Τζιώρας: «Πανηγύρισα μία άνοδο πέρυσι και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε αυτή την ιστορική ομάδα, η οποία πρέπει να γυρίσει στη Super League, εκεί που ανήκει. Ελπίζω να προσφέρουμε όλοι τα μέγιστα για να επιτευχθεί ο στόχος. Ελπίζω να σας κάνουμε όλους χαρούμενους».

Μπρούνο Πινιέιρο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι στον Απόλλωνα. Ελπίζω να πετύχουμε ό,τι και πέρυσι με τη Νίκη Βόλου».

Δημήτρης Σουάνης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Εύχομαι με τα παιδιά να «δέσουμε», να παρουσιάσουμε κάτι που θα σας αρέσει και, φυσικά, να πρωταγωνιστήσουμε στα play off».

Μάρκος Μπαμ Μπαμ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα στον Απόλλωνα. Είναι μεγάλη ομάδα. Νομίζω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας και του χρόνου θα παίζουμε στη Super League».

Ακολούθως ο Έκτορ Μονεμβασιώτης διάβασε την ανακοίνωση που είχε εκδώσει νωρίτερα η ΠΑΕ και σημείωσε: 

«Κάναμε 10 μεταγραφές για να αποκαταστήσουμε τον Απόλλων. Δεν είναι μεταγραφές με άρωμα μάνατζερ, ούτε παραμύθια φούρναρη. Και οι μεταγραφές να ξέρετε δεν γίνονται με καβούρια, αλλά με χρήματα πραγματικά που πληρώνονται κάθε μήνα από αυτή τη διοίκηση. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν είναι η σούπα με τα καβούρια της διοίκησης που κάποιοι προέτρεπαν τους φιλάθλους να φάνε!

Είναι εύκολο να κάνεις μεταγραφές, ενώ κάθεσαι στο δημοσιογραφικό σου γραφείο και προσπαθείς να εξευτελίσεις μια προσπάθεια. Είναι εύκολο να πιέζεις για να γίνουν μεταγραφές που θέλεις και να μην γίνουν αυτές που δεν θέλεις. Είναι εύκολο να θεωρείς υπεύθυνη τη διοίκηση του Απόλλωνα για την επίθεση των οπαδών της ΑΕΚ στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας. Το δύσκολο είναι να κάνεις τη δουλειά σου με αξιοπρέπεια.

Γι' αυτό επαναλαμβάνω. Αφήστε μας να παίξουμε ποδόσφαιρο. Να είστε όλοι δίπλα στην ομάδα. Και εμείς είμαστε εδώ μαζί με εσάς, τους ποδοσφαιριστές και κυρίως την καλύτερή μας μεταγραφή που είναι ο προπονητής μας, να αποκαταστήσουμε την ιστορία μας».

Media

Last modified onΠέμπτη, 05 Φεβρουάριος 2015 22:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep