Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ισοπεδωτικός Απόλλων!

Επιβλητικός ο Απόλλων Σμύρνης, διέσυρε με 4-1 τον Λεβαδειακό και πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλαδος.

Η ισοπαλία με 1-1 στην Ριζούπολη έδινε το προβάδισμα πρόκρισης στον Λεβαδειακό, αλλά οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα είχαν άλλη γνώμη και έφτασαν στη νίκη με 4-1 που τους έδωσε μια εντυπωσιακή πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν ισοπεδωτική και πήρε πανάξια το εισιτήριο για τα προημιτελικά, λίγες ημέρες πριν το εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο μέσα σε 132 δευτερόλεπτα σημείωθηκαν τρία γκολ, με τον Απόλλωνα να ανοίγει το σκορ με τον Χατζή, τον Μάντζιο να ισοφαρίζει στην αντεπίθεση με την σέντρα και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν και πάλι το προβάδισμα με γκολ του Κοτσώνη.

Το 2-1 υπέρ των «κυανόλευκων» έμεινε μέχρι το ημίχρονο και αφού γλίτωσε από την εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες έκανε το 1-3 με τον Άσιτς στο 57ο λεπτό. Το τελικό 4-1 έκανε ο Ανγκούλο στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Μάντζιος για τον Λεβαδειακό (70') και ο Ψιάνος (83') για τον Απόλλωνα.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ

16' ΓΚΟΛ 0-1 Ο Ηρακλής μπήκε από την δεξιά πλευρά, προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στο πέναλτι και κοντράρει στον Μάγκα που στρώνει στον Χατζή και μέσα από την περιοχή με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

17' ΓΚΟΛ 1-1 Με την σέντρα ο Βαγγέλης Μάντζιος ισοφάρισε με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

18' ΓΚΟΛ 1-2 Ο Κοτσώνης με κεφαλιά έβαλε πάλι μπροστά στο σκορ τον Απόλλωνα μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαγού.

35' Μετά τα τρία γκολ σε ελάχιστα δευτερόλεπτα (132''), ο ρυθμός της αναμέτρησης έχει πέσει με τον Λεβαδειακό να ψάχνει για αρχή την ισοφάριση, αφού χρειάζεται πλέον μόνο νίκη για να προκριθεί.

38' Γυριστή κεφαλιά στην περιοχή του Λεβαδειακού από τον Άρσιτς, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

53' ΔΟΚΑΡΙ δεύτερη καλή εκτέλεση του Μιλιάζες στην περιοχή, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έξω για τον Λεβαδειακό.

54' ΔΟΚΑΡΙ στην αντεπίθεση, ο Ανγκούλο μπήκε στην περιοχή του Λεβαδειακού μετά από ωραία πάσα του Λαγού και έστειλε με σουτ την μπάλα στην ρίζα του κάθετου δοκαριού και στη συνέχεια έφυγε έξω από την περιοχή.

57' ΓΚΟΛ 1-3 Ο Άσιτς με σουτ από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Λίτση από την αριστερή πλευρά.

70' ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα για τον Βαγγέλη Μάντζιο για φάουλ με τον αγκώνα στον Κοτσώνη, με το βίντεο να μην δικαιώνει την απόφαση του διαιτητή και να δείχνει πως ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα κέρδισε ουσιστικά την αποβολή με τον τρόπο που έπεσε.

83'ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα για τον Ψιάνο με δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή καθυστέρησε να εκτελέσει πλάγιο άουτ. Με δέκα παίκτες πλέον και οι δύο αντίπαλοι.

89' ΓΚΟΛ 1-4 Ο Ανγκούλο με σουτ μέσα από την περιοχή εκμεταλλεύθηκε την προσπάθεια του Βασιλαντωνόπουλου και την ασταθή απόκρουση του Στρατηλάτη.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάντσες, Μιλοσάβλιεφ, Σκέμπης - Βάντερσον, Λαγός, Ψιάνο, Κοτσώνης, Πίτκας, Χατζής

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Σκέμπης, Μιλιάζες, Βούκσεβιτς, Μαχαίρας, Μάγκας, Ζίτο (46' Γκόμεζ), Μιλοσάβλιεφ (76' Σοτέλο), Μπουσταμάντε (59' Γιακουμάκης), Σάντσες, Μάντζιος.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Χατζής, Λίτσης, Γεωργίου, Ψιάνος, Κοτσώνης, Ηρακλής, Άρσιτς (78' Κύργιας), Λαγός (68' Φαρία), Ανγκούλο, Βάντερσον (33' Βασιλαντωνόπουλος).

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Καρατζίκας (Αθηνών)

Last modified onΤρίτη, 27 Ιανουάριος 2015 20:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep