Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λογική η παραίτηση Κωστένογλου

Αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα ο Νίκος Κωστένογλου.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης στον Απόλλωνα. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών εξέθετε μεταξύ άλλων και τον προπονητή, Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος αντέδρασε όπως θα αντιδρούσαν οι περισσότεροι, δηλαδή με παραίτηση.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (08/12) που έγινε στη Φυλή ο 44χρονος τεχνικός έκανε γνωστό στους ποδοσφαιριστές του ότι παραιτήθηκε και τους αποχαιρέτησε, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά μετά το «άδειασμα» που έγινε από πλευράς ΠΑΕ.

Ο Κωστένογλου έφυγε από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με απολογισμό 4-1-2 στο πρωτάθλημα και 2-2-0 στο Κύπελλο, με τη διοίκηση να βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση του διαδόχου, καθώς ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Χανιά.

Εκτός από την πρόσληψη προπονητή, βέβαια, η διοίκηση καλείται να αντιστρέψει το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού και οι ποδοσφαιριστές είδαν με πολύ κακό μάτι την τοποθέτηση της ΠΑΕ. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, ανέφερε:

«Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης υπέβαλε ο Νίκος Κωστένογλου. Ο κ. Κωστένογλου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί τον κ. Κωστένογλου για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται ό,τι καλύτερο για τη μελλοντική του σταδιοδρομία. Θεωρούμε ότι ο Απόλλων Σμύρνης είναι μια ομάδα που οφείλει να ξεπερνά τα οποία προβλήματα προκύπτουν και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις εκείνες που θα την οδηγήσουν εκεί που ανήκει.

ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης». 

Last modified onΔευτέρα, 08 Δεκέμβριος 2014 13:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep