Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η ισοπαλία δεν μας ικανοποιεί»

Ο Γιώργος Γεωργίου τόνισε ότι ο Απόλλων δεν απογοητεύεται από την ισοπαλία στο Αίγιο.

Για τρίτο φετινό ματς ο Απόλλων βρέθηκε πίσω στο σκορ και πήρε την τρίτη ισοπαλία. Τις δύο προηγούμενες φορές αυτό συνέβη στο Κύπελλο απέναντι στην Καλλιθέα και τον Εργοτέλη, οπότε η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δέχτηκε γκολ, όμως βρήκε απαντήσεις. Το ίδιο συνέβη και στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο, αν και στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανόλευκοι» δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους. Όπως τόνισε και ο αμυντικός, Γιώργος Γεωργίου: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα που είναι σκληρή στην έδρα της, παίζει δυνατά και διεκδικεί ό,τι καλύτερο.

Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση, αλλά παλέψαμε. Ισοφαρίσαμε στην εκπνοή και στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει. Συνεχίζουμε. Θέλαμε τους βαθμούς, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Η ισοπαλία δεν μας ικανοποιεί, αλλά δεν απογοητευόμαστε. Δουλέψαμε πολύ καλά όλο το διάστημα της διακοπής και δείξαμε ότι είχαμε τις προϋποθέσεις να κατακτήσουμε τη νίκη».

Βέβαια, ο Νίκος Κωστένογλου προβληματίζεται ενόψει Ηρακλή Ψαχνών για το δεξί άκρο της άμυνας, εκεί όπου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιώργου Χατζηζήση, με τον Τάσο Κυριάκο να είναι η μόνη λύση στη συγκεκριμένη θέση.

Last modified onΤρίτη, 02 Δεκέμβριος 2014 17:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep