Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ολες οι νίκες είναι δύσκολες»

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε για τις δυσκολίες του πρωταθλήματος, τη νίκη επί της Καλλιθέας και τον ανταγωνιστικό μαραθώνιο.

Την δυσκολία που είχε η αναμέτρηση με την Καλλιθέα που δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα επεσήμανε ο προπονητής του Απόλλωνα, Νίκος Κωστένογλου. Αναλυτικά δήλωσε:

«Ξέραμε από την αρχή πως ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλός μας θα έψαχνε επιτακτικά τη νίκη επειδή είχε αρκετά αρνητικά αποτελέσματα μέχρι τώρα. Στο πρώτο ημίχρονο η Καλλιθέα ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και εμείς δείξαμε πως μπορούσαμε να απειλήσουμε με κάποιες αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές αποκτήσαμε καλύτερη εικόνα και κυριαρχίσαμε στο παιχνίδι. Πήραμε μια δίκαιη νίκη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου».

Είναι αυτή η πιο σημαντική νίκη που έχετε πετύχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα;

«Κάθε νίκη είναι σημαντική σε ένα πρωτάθλημα που έχει τόσο μεγάλο ανταγωνισμό και όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Από αύριο πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι και σε όσα ακολουθούν. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα που έχεις να αντιμετωπίσεις πολλές ομάδες που παίζουν διαφορετικά και θα πρέπει να βρούμε και λύσεις για τις κλειστές άμυνες στην έδρα μας».

Last modified onΔευτέρα, 03 Νοέμβριος 2014 22:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep