Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα αποφασίσει η Δικαιoσύνη»

Ο Απόλλων Σμύρνης τοποθετήθηκε για το επεισόδιο του Δημήτρη Κοτταρά με δημοσιογράφους.

Ανακοίνωση για το επεισόδιο που είχε την Παρασκευή (29/08) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ο τεχνικός διευθυντής, Δημήτρης Κοτταράς με δημοσιογράφους εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» απέφυγε να πάρει θέση και άφησε να εννοηθεί ότι δεν είχε την παραμικρή επαφή με το στέλεχός της (αναφέρθηκε ως πρώην ποδοσφαιριστής), καθώς είπε ότι δεν γνωρίζει αν το συμβάν είναι αληθές! Όπως ανέφερε:

«Με αφορμή δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Δημήτρης Κοτταράς είχε επεισόδιο με δημοσιογράφους στη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου της ομάδας μας με αντίπαλο την Καλλιθέα (Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014), η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης -χωρίς να γνωρίζει αν το συμβάν είναι αληθές και λεπτομέρειες αυτού - ξεκαθαρίζει ότι καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν αυτή προέρχεται.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι δύο πλευρές επέλεξαν να ακολουθήσουν τη δικαστική οδό. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, η οποία είναι πλέον η μόνη αρμόδια να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα και αυτή που θα αποφασίσει αν υπάρχει διάπραξη αδικημάτων».

Last modified onΤρίτη, 02 Σεπτέμβριος 2014 11:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep