Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μεταγραφές ανόδου στη Ριζούπολη

Ο Απόλλων Σμύρνης απέκτησε τον Γιώργο Γεωργίου από τον Λεβαδειακό, τον Γκαστόν Γκονζάλες από την Επισκοπή και κράτησε τον Πάολο Φαρινόλα (φωτ.). Ο Απόλλων Σμύρνης απέκτησε τον Γιώργο Γεωργίου από τον Λεβαδειακό, τον Γκαστόν Γκονζάλες από την Επισκοπή και κράτησε τον Πάολο Φαρινόλα (φωτ.).

Απέκτησε Γκονζάλες, Γεωργίου και κράτησε Φαρινόλα ο Απόλλων Σμύρνης.

Τριπλό χτύπημα από τη διοίκηση του Απόλλωνα, η οποία δείχνει πως κάνει κινήσεις για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σεζόν. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κράτησε ένα από τα σημαντικά της όπλα, τον Πάολο Φαρινόλα, και παράλληλα απέκτησε τον Γκάστον Γκονζάλες που δεν ανανέωσε τη συνερασία του με την Επισκοπή και τον Γιώργο Γεωργίου από τον Λεβαδειακό. 

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός που αγωνίστηκε σε 20 ματς με τον Λεβαδειακό την περασμένη σεζόν, αναμένεται να δώσει λύσεις με την εμπειρία του στην Super League και έτσι να υπάρχουν λύσεις σε όλες τις γραμμές. Αυτές οι τρεις κινήσεις ήρθαν να προστεθούν στην απόκτηση του Λεωνίδα Κυβελίδη, με τον 28χρονο επιθετικό να ανοίγει τον χορό των μεταγραφών για την ομάδα της Ριζούπολης.

Last modified onΠαρασκευή, 04 Ιούλιος 2014 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep