Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Μόνο ηθικό προσύμφωνο με Μανιά»

Ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα, Παύλος Μυροφορίδης μίλησε για παραμονή 12-15 ποδοσφαιριστών.

Κατηγορηματικός ήταν ο Μυροφορίδης σε ό,τι αφορά στις μεταγραφικές κινήσεις της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και τα σενάρια που θέλουν τους «κυανόλευκους» να έχουν καταθέσει προτάσεις ανανέωσης σε ποδοσφαιριστές. Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 τόνισε ότι την Παρασκευή (07/06) θα γίνει η πρώτη κουβέντα μεταξύ του ίδιου, του μεγαλομετόχου, Σταμάτη Βελλή και του προπονητή, Αλέκου Βοσνιάδη, ενώ σημείωσε ότι με τον Μιχάλη Μανιά υπάρχει μόνο… ηθική προσυμφωνία.

Για το πλάνο του Απόλλωνα πέρυσι:

«Το πλάνο ήταν μέχρι τα play off. Όχι παρακάτω. Και αν μας δινόταν η ευκαιρία να αλλάξουμε κατηγορία, καλώς. Δόξα τω Θεό ανεβήκαμε».

Για το αν αρκούν τα χρήματα, η υγεία και τα καλά αποδυτήρια για την άνοδο:

«Όταν υπάρχει η σιγουριά και η διοίκηση σου λέει δουλέψτε και ό,τι και αν γίνει θα πληρωθείτε, τότε ο ποδοσφαιριστής βγάζει από πάνω την πίεση της καθημερινότητας. Μπορεί να έχεις καλύτερους παίκτες στο ρόστερ, αλλά να μην έχουν να φάνε. Υπάρχει ασφάλεια στον ποδοσφαιριστή. Αρκεί σε μία ομάδα να έχεις παίκτες με καρδιά και ψυχή. Όταν θεωρήσεις κάτι δεδομένο, το έχασες. Δεν χρειάζεται να έχεις τον Μέσι και τον Ρονάλντο. Οι ποδοσφαιριστές είναι πραγματικοί επαγγελματίες και απέδειξαν πρώτα στους εαυτούς τους ότι μπορούσαν να πετύχουν και το κατάφεραν.

Το καλοκαίρι γελούσε όλη η Ελλάδα μαζί μου. Όταν έφτιαχνα την ομάδα με τη δική μου τρέλα κάποια στιγμή μιλώντας στους παίκτες τους είπα ότι έχουν κοινό χαρακτηριστικό και δεν το ήξεραν. Ήταν πρωταθλητές, όπου έπαζαν και γνώριζαν την πίεση».

Για το αν το μπάτζετ θα είναι μειωμένο:

«Είναι περίεργο. Είναι τόσο τακτοποιημένη η ΠΑΕ που δεν λείπει από κανέναν τίποτα. Η λειτουργία είναι σε υψηλό επίπεδο. Ο ποδοσφαιριστής θέλει το ξενοδοχείο του, το αεροπλάνο του, υπάρχουν λειτουργικά έξοδα».

Για το πόσοι θα μείνουν:

«Δεν έχουμε αποφασίσει. Την Παρασκευή θα συναντηθούμε και μετά θα αποφασιστεί. Γίνεται έρευνα αγοράς. Τι έσοδα θα έχουμε, τι μπάτζετ. Είμαστε η μόνη ομάδα που λειτουργεί έτσι. Να ξέρετε ότι όσα γράφονται για επαφές και προτάσεις ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Τις επαφές θα τις κάνω εγώ. Πώς βγαίνουν σενάρια από τη στιγμή που δεν έχω μιλήσει με κανέναν;».

Για την ενίσχυση:

«Έχουμε προτάσεις για 1.500 ποδοσφαιριστές. Ο Απόλλων είναι ένα πολύ καλό μαγαζί. Δεν είμαστε αφελείς. Με τον κύριο Βελλή γνωρίζεις ότι ό,τι συμφωνήσεις θα το πάρεις. Χωρίς υπερβολές. Συμμαζεμένα, ταπεινά και σεμνά. Από την ομάδα θα πρέπει να κρατήσουμε 12-15 ποδοσφαιριστές. Δεν θα χρειαστεί να τους μάθεις πού είναι και το αξίζουν και με το παραπάνω».

Για το αν έχει γίνει πρόταση στον Μανιά:

«Ο παίκτης είναι ελεύθερος. Θα γίνει μετά την Παρασκευή κάποια πρόταση. Υπάρχει ηθική προσυμφωνία, όχι κάτι άλλο, μία τυπική δέσμευση. Δεν νομίζω ότι είναι καλό για το παιδί να βλέπει το όνομά του να «παίζει» χωρίς να έχει τελειώσει κάτι. Είναι καλός ποδοσφαιριστής και από τα σέντερ φορ που έχουν εκλείψει. Εδώ απέδειξε ότι είναι καλός παίκτης και θα κριθεί γι’ αυτό που είναι. Τα κριτήρια είναι διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι. Αν πάει κάπου αλλού θα πρέπει πρώτα να τον μάθουν».

Για το αν ο Μανιάς άφηνε τον Απόλλωνα για την ΑΕΚ:

«Επαγγελματίες είναι όλοι. Οποιοσδήποτε μπορεί να πάει οπουδήποτε. Αν μείνει θα είναι δική του απόφαση, αν φύγει επίσης. Εύχομαι να έχει υγεία και αν μείνει, να είναι χαρούμενος που βοήθησε να αλλάξει ο Απόλλων κατηγορία. Αυτό που ήταν να το κάνει, το έκανε».

Για το αν εχει κλείσει κάποια μεταγραφή:

«Ούτε… ποδοσφαιρικό παπούτσι»!

Last modified onΤετάρτη, 05 Ιούνιος 2013 13:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep