Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Γνωρίζω για την ΑΕΚ»

Ο μέσος του Απόλλωνα, Βασίλης Ρόβας μίλησε για την προοπτική της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Fm και ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον που υπάρχει από την ΑΕΚ. Επιβεβαίωσε τις επαφές του εκπροσώπου του, τόνισε ότι ο Απόλλων Σμύρνης έχει τον πρώτο λόγο και δήλωσε… αντί – σταρ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόβα στον Sentra 103,3...

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ:

«Έχω ενημερωθεί και δεν το κρύβω πως έχει γίνει μια ομιλία με τον μάνατζέρ μου, αλλά εγώ δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Ξέρω το ενδιαφέρον που υπάρχει. Με θέλουν για πρώτη επιλογή στα αμυντικά χαφ και αυτό είναι τιμή για μένα. Για να μην αδικήσω όμως την ομάδα που βρίσκομαι, καθώς μέχρι 30 Ιουνίου έχω συμβόλαιο, τον πρώτο λόγο τον έχει ο Απόλλωνας, από ηθικής πλευράς. Πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσω μαζί τους. Είμαι επαγγελματίας και θέλω πρώτα να δω τι θα γίνει και μετά θα πάω παρακάτω».

Για την προοπτική της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ θα είναι κάτι πολύ καλό στην καριέρα μου. Είναι καλή πρόταση και καλή προοπτική και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να πάει στην ΑΕΚ, άσχετα αν είναι στη Γ' εθνική. Θα είναι καθαρό σωματείο και θα ενταχθεί στην οικογένεια Μελισσανίδη που ετοιμάζει κάτι πολύ μεγάλο. Η παρουσία του θα δώσει ασφάλεια στον ποδοσφαιριστή για να δουλέψει πιο σωστά. Το πρότζεκτ που έχουν είναι πολύ καλό και προτείνουν τρία χρόνια κλειστό συμβόλαιο. Εμένα δεν μου αρέσει να είμαι σταρ, αλλά αντι-σταρ και μου αρέσει να το δείχνω μέσα στο γήπεδο.

Αν όλα πάνε καλά και κλείσω στην ΑΕΚ, θα κάνω μια δήλωση και μετά δεν θα ξαναμιλήσω γιατί έχει πολύ δρόμο να ξαναβρεθεί η ΑΕΚ στα μεγάλα σαλόνια. Η ομάδα θέλει να χτίσει τα επόμενα χρόνια και να μπει δυνατά στη Super League. Όποιος πάει στην ΑΕΚ όμως, πρέπει να κοιτάει το τώρα, τη Γ' εθνική και όχι το μετά γιατί θα χάσει την ουσία».

Για το ενδιαφέρον από Ισπανία:

«Τον Γενάρη με ήθελε η Σεββίλη, αλλά πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός για να γίνει μεταγραφή σε τέτοια επίπεδα. Δεν πειράζει. Το ξεχνάω για να μην φεύγουν και τα μυαλά μου. Για να επανέρθω όμως στην ΑΕΚ, δεν θέλω να δώσω ελπίδες στον κόσμο της. Τη Δευτέρα έχω συνάντηση στον Απόλλωνα για να ξεκαθαρίσω τι θα γίνει».

Για το μέλλον του Απόλλωνα στη Super League:

«Αυτό που πέτυχε ο Απόλλωνας δεν ήταν τυχαίο. Εγώ πήγα στην ομάδα τον Ιανουάριο και είδα πως είχαν πλάνο και βγάζω το καπέλο στον Παύλο Μυροφορίδη και στον προπονητή. Ήταν οικογένεια και αυτό φάνηκε. Τον Γενάρη η ομάδα προχώρησε σε προσθήκες για να κάνει πρωταθλητισμό. Απρόσμενα ήταν πρώτοι στο πρώτο εξάμηνο και αναγκαστικά είπαν πως πάνε για άνοδο. Είναι ικανοί να κρατήσουν την ομάδα στη Super League και θα το καταφέρουν».

Για τον Πανιώνιο όπου έπαιξε φέτος στο πρώτο μισό:

«Ο Πανιώνιος έχει ένα συν γιατί ξεκινάει με παίκτες μικρούς που είναι ήδη ψημένοι στη Super League. Πέρυσι ήμασταν 5-6 έμπειροι και φτιάξαμε ένα καλό σύνολο και βγήκε το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο εξάμηνο που φύγαμε οκτώ βασικοί παίκτες, η ομάδα δεν άντεξε. Ο Πανιώνιος θα τον βρει τον δρόμο του. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

Last modified onΠαρασκευή, 31 Μάιος 2013 13:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep