Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με απουσίες σε γνώριμα λημέρια

Ο Απόλλων Σμύρνης καλείται να κάνει το χρέος του στην επιστροφή Βοσνιάδη στο «Νίκος Σαράφης».

Επιστροφή στις νίκες και, μάλιστα, άμεσα χρειάζεται ο πρωτοπόρος Απόλλων Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έβαλε «φωτιά» στην κορυφή με τις δύο διαδοχικές ήττες, ο μεγαλομέτοχος, Σταμάτης Βελλής ανακοίνωσε πρόστιμο και οι «κυανόλευκοι» καλούνται να ξεπεράσουν το άγχος των τελευταίων αγωνιστικών και να πάρουν ένα ακόμα τρίποντο που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Αντίπαλος της αθηναϊκής ομάδας την Κυριακή (28/04) η ουραγός Αναγέννηση Επανομής, την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός, Αλέκος Βοσνιάδης. Θα βρεθεί για πρώτη αντίπαλός της στο «Νίκος Σαράφης», αλλά είναι υποχρεωμένος να φύγει νικητής για να φέρει και ηρεμία στους «κυανόλευκους». Ωστόσο, έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών, ειδικά στη μεσαία γραμμή.

Ο Ρόβας είναι τιμωρημένος και οι Μπάρκογλου, Τσεμπερίδης τραυματίες, με αποτέλεσμα να αναμένονται αλλαγές στα χαφ. Εκτός πλάνων έμεινε ακόμα ο τιμωρημένος, Ιασωνίδης και ο τραυματίας, Ντιαλό.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Γουμάγια, Κοτταρά, Λεοντίου, Δεληζήση, Καμαρά, Ντοέ, Κιάσσο, Τσιλιγκίρη, Μανιά, Χιντζίδη, Διαμάντη, Χατζηζήση, Κύργια, Κωνσταντίνου, Καραδέμητρο, Κρουσταλέλη, Καραμαλίκη, Φαρινόλα και Κατσίκη.

Last modified onΣάββατο, 27 Απρίλιος 2013 15:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep