Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν είμαι βλάκας να δώσω το ΑΦΜ στην ΑΕΚ»

Ο Σταμάτης Βελλής τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να δώσει το ΑΦΜ του Απόλλωνα Σμύρνης σε κανέναν. Ο Σταμάτης Βελλής τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να δώσει το ΑΦΜ του Απόλλωνα Σμύρνης σε κανέναν.

Ο Σταμάτης Βελλής ξεκαθάρισε πως είναι οπαδός του Απόλλωνα και δεν θα έκανε ποτέ κίνηση να «σώσει» την ΑΕΚ.

«Αν ήταν αυτός ο σκοπός μου, να πάρω την ΑΕΚ, θα ήμουν βλάκας να το έκανα με αυτό τον τρόπο (σ.σ.: ΑΦΜ). Γιατί να μην την έπαιρνα πιο εύκολα με τόσες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που έχουν γίνει; Με όλα αυτά τα λεφτά που έχω ξοδέψει στον Απόλλωνα θα μπορούσα να πάρω την ΑΕΚ, αλλά δεν διανοήθηκα ποτέ κάτι τέτοιο»

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα δεν άφησε ανοικτή ούτε χαραμάδα στα σενάρια που θέλουν την ΑΕΚ να μένει στην Α’ Εθνική με το ΑΦΜ της Ελαφράς Ταξιαρρχίας. Με δηλώσεις του στον ΑΡΕΝΑ 89,4 της Θεσσαλονίκης τόνισε πως αν ήθελε θα είχε αγοράσει την ΑΕΚ με τόσες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που είχαν γίνει, αλλά ως άνθρωπος που έχει ζήσει απίστευτες στιγμές στην ομάδα της Ριζούπολης όλα τα χρόνια της ζωής του και αυτό δεν αλλάζει.

«Είναι πολύ λογικό να εγείρονται τέτοια θέματα στην κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Το κατανοώ. Κοιτάξτε όμως, παιδιά, εγώ δεν είμαι παράγοντας, αλλά οπαδός. Για να καταλάβετε, πολλές φορές λέω πράγματα που δεν έπρεπε να τα λέω. Και αυτό γιατί έχω πιο πολύ οπαδιλίκι μέσα μου. Βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που πηδάνε από ομάδα σε ομάδα, ας μην μπούμε σε ονόματα. Εγώ είμαι γέννημα-θρέμμα Απολλωνιστής. Έχω ζήσει χαρές και απίθανες στιγμές με αυτή την ομάδα και από τη στιγμή που είχα τη δυνατότητα να τη βοηθήσω, το θεώρησα χρέος μου και υποχρέωσή μου».

«Υπάρχουν άνθρωποι που πηδάνε από ομάδα σε ομάδα, ας μην μπούμε σε ονόματα. Εγώ είμαι γέννημα-θρέμμα Απολλωνιστής. Έχω ζήσει χαρές και απίθανες στιγμές με αυτή την ομάδα και από τη στιγμή που είχα τη δυνατότητα να τη βοηθήσω, το θεώρησα χρέος μου και υποχρέωσή μου»

Όσο για το ενδεχόμενο της εμπλοκής του με την ΑΕΚ, είπε: «Αν ήταν αυτός ο σκοπός μου, να πάρω την ΑΕΚ, θα ήμουν βλάκας να το έκανα με αυτό τον τρόπο (σ.σ.: ΑΦΜ). Γιατί να μην την έπαιρνα πιο εύκολα με τόσες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που έχουν γίνει; Με όλα αυτά τα λεφτά που έχω ξοδέψει στον Απόλλωνα θα μπορούσα να πάρω την ΑΕΚ, αλλά δεν διανοήθηκα ποτέ κάτι τέτοιο».

Last modified onΠέμπτη, 18 Απρίλιος 2013 13:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep