Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Στο Ελ Πάσο χωρίς Φαρινόλα, Καμαρά

Με τη νίκη επί της ΑΕΛ ο Απόλλων έβαλε ένα ακόμα λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να ανέβει στη Superleague.

Επιμένουν οι «κυανόλευκοι» ότι μετά τα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν, με Καλλιθέα, Πανσερραϊκό, Αναγέννηση Επανομής και Γιαννιτσά, θα φανεί αν ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί ή όχι. Αν και όλα δείχνουν ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία τουλάχιστον την άνοδο δεν την χάνει.
Επόμενο ματς αυτό με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο. Δύσκολη έδρα, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να μετράει τις απουσίες δύο βασικών του στελεχών. Του Καμαρά και του Φαρινόλα, ο οποίος δεν θα παίξει κόντρα στην τέως ομάδα του και στα παλιά του... λημέρια. Φυσικά ούτε ο Ντιαλό είναι διαθέσιμος λόγω τραυματισμού.
Η ΠΑΕ, ακόμα, εξέδωσε δελτίο Τύπου αναφορικά με την παρουσία οπαδών του Απόλλωνα στην αναμέτρηση της Καλλιθέας. Σε αυτό αναφέρονται τα εξής: «Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013, και με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, θα παραχωρηθεί η Θύρα 2 για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους του Απόλλωνα όπως είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ΠΑΕ. Η τιμή του εισιτηρίου θα ανέρχεται στα 15 ευρώ και για τους μαθητές του Δημοτικού θα διατίθενται δωρεάν.
Στα εκδοτήρια του γηπέδου δεν θα πωλούνται εισιτήρια για την Θύρα 2. Οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να τα προμηθευτούν έξω από την παραχωρηθείσα Θύρα την ημέρα του αγώνα δύο ώρες πριν την έναρξή του».

Last modified onΤετάρτη, 17 Απρίλιος 2013 15:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep