Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βελλής: «Τεράστιο διπλό»

Ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα, Σταμάτης Βελλής σημείωσε ότι πλέον μόνος αντίπαλος είναι ο κακός εαυτός των «κυανόλευκων».

Στην καθιερωμένη του δήλωση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ανέφερε: «Άλλο ένα μεγάλο "διπλό", που σε συνάρτηση και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα γίνεται "τεράστιο". Τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα, αλλά για πρώτη φορά η τύχη μας εξαρτάται από εμάς τους ίδιους και όχι σε συνάρτηση άλλων αποτελεσμάτων. Αν τα μυαλά μας δεν πάρουν αέρα, (αυτό είναι πλέον ο κυριότερος "αντίπαλος" μας) νομίζω ότι ο ανέλπιστος στην αρχή του Πρωταθλήματος στόχος μας θα επιτευχθεί.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και το προπονητικό μας team για άλλη μια φορά, τα αξίζουν! Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους 150-200 οπαδούς μας που παρά τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες και το γεγονός ότι ο αγώνας έγινε Τετάρτη, ήρθαν στην Άμφισσα και ενίσχυσαν την ομάδα μας με συγκινητικό τρόπο. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και με χαροποίησε ιδιαίτερα ότι δεν άκουσα ούτε μία στιγμή ένα σύνθημα υβριστικό προς τους αντιπάλους! Μόνο αδιάκοπες ιαχές υπέρ της ομάδας μας. Σπάνιο φαινόμενο (δυστυχώς).

θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και προσωπικά την Διοίκηση του Φωκικού για την πολύ καλή φιλοξενία τους και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια. Ελπίζω και αυτοί να έμειναν ικανοποιημένοι από την άψογη συμπεριφορά των οπαδών μας απέναντι στην ομάδα τους.

Τέλος, σχετικά με την αναφορά του Κου Δημητρίου στο πρόσωπο μου και τις απόψεις μου. Είναι σεβαστές. Δεν είναι αναγκαίο όλοι να συμφωνούν με όλους. Αυτός έχει τις δικές του απόψεις, εγώ τις δικές μου. Τις εκθέσαμε και οι δύο, τελειώνουμε εδώ».

Last modified onΠέμπτη, 11 Απρίλιος 2013 01:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep